Kennis als onderscheidend kenmerk

Tover bestaande informatie om naar nuttige kennis en breng deze bij de juiste persoon of team zodat ze efficiënter samenwerken!

Data is NOT the new oil.​

Data op zich heeft geen meerwaarde, maar de databewerking en de data analyse die leidt tot nieuwe waardevolle inzichten des te meer. Het zijn die inzichten die ertoe leiden dat jouw organisatie de concurrentie een stapje voor blijft.

Artificial Intelligence (AI), Machine- en deep learning zijn zo niet langer trendy buzzwords, maar wel technieken die fundamenteel zijn om voordeel mee uit te bouwen en te behouden.

Stap-voor-stap naar meer inzichten

1

Doordachte data strategie
Data engineering en master data management zijn hierbij essentieel. We spreken verschillende databronnen aan en centraliseren de data. Op die manier krijgen we zicht op de kwaliteit van de data en kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de juiste data (en informatie) gebruikt. Wij zorgen ervoor dat alles gedocumenteerd, veilig en GDPR -compliant is.

2

Krijg zicht op jouw data
Van data informatie maken en waardevolle inzichten creëren voor de verschillende business managers staat centraal in elke bedrijfvoering. Wij zetten voor u een heldere rapportering en visualisatie. Op die manier kan je razendsnel anticiperen op de laatste trends en evoluties.

3

Slimme inzichten
Wil je de concurrentie echt te slim af zijn dan kan je een voorsprong nemen door AI in te zetten in de core processen van je organisatie. Via AI, machine- en deep learning, worden modellen gemaakt die zowel predictieve als prescriptieve inzichten kunnen creëren. Dit is toepasbaar in bijna elke business domein.

Haal jij de nodige inzichten uit jouw data?

Heb je een vraag of opmerking? Ben je benieuwd naar wat jouw data je kan vertellen? Neem dan gerust contact op met ons! Je vindt ons in Antwerpen, Hasselt en Breda.

Datagedreven samenwerken

  • Gecentraliseerde data
  • Overzichtelijke dashboards
  • Verrijken van business processen
  • Voorspellende inzichten
  • Optimaliseren van processen

Intelligente data oplossingen in de praktijk

Digitale transformatie en de ontwrichte werkplek

Digitale transformatie is de nieuwe industriële revolutie

BIWUG sessie “Data is the new gold”

Op donderdag 13 juni was Spikes host van een BIWUG-sessie volledig in het kader…

Just in time “Need to knows” for domains like consulting, compliance, QA, research, risk analysis

Knowledge workers in those domains spend typically much time in desktop research, reading, exploring…