Over ons

Wij doen mensen met goesting samenwerken. We maken hen meetbaar succesvoller, met een aanpak die de klant peace of mind geeft, elke dag opnieuw.

Over-ons-teams

Mensen, teams, organisaties

Het verleggen van grenzen is een noodzakelijke voorwaarde voor vooruitgang, iets waar we onze klanten dag in dag uit bij helpen. Het gaat ook niet alleen over technologie. Het gaat over mensen die technologie gebruiken, sterker maken.

Net daarom ontwikkelde Spikes een unieke aanpak, Engage to Be Wise. Zo ondersteunen we organisaties met strategisch advies tot innovatie, waarbij productiviteit en samenwerken centraal staan.

Waarom kiezen klanten voor Spikes?

Onze klanten zeggen ons dat we hen peace of mind geven, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaken. Wij zoeken en ontwerpen oplossingen i.f.v. hun doelstellingen. Wij denken mee met onze opdrachtgever.

Onze klanten houden ook van ons omdat we een niche-speler zijn op vlak van Microsoft 365. Zo gebruiken we alle mogelijke technologieën om onze klanten een volledige oplossing aan te bieden, inclusief productieve werkplekken, artificiële intelligentie, dashboards, succes management en meer.

Over-ons-klanten
Resultaten

Onze dochterbedrijven

De dochterbedrijven van Spikes zijn gespecialiseerd in producten en diensten die specifieke vormen van samenwerking vragen.

Tasks in a Box focust op samenwerking bij het organiseren van overleg met als doel een duidelijke en daadkrachtige besluitvorming te bekomen.

Kwiekzilver is een platform voor thuiszorg waar zorgverlener en zorgbehoevende elkaar vinden. Hier ligt de focus op de samenwerking tusssen verschillende mensen en teams om 1 persoon gericht te helpen.

OQuila focust als expert in IoT (Internet of Things) op de samenwerking tussen mensen, teams en machines, om zo de operationele werking van jouw organisatie te verbeteren.

Een greep uit ons team

Onze visie en aanpak werken inspirerend op onze klanten én onze mensen. Spikes staat daarom altijd klaar om jou op de best mogelijke manier te helpen en zo steeds goede resultaten te leveren.

Marc Dries

CEO

Pieter Op De Beéck

Team Operations Lead (Office 365)

Jolien Van de Vliet

Business Innovation Consultant & Marketing Officer

Ben Van Mol

Solution Architect Technical Innovation

Rob Lempens

Team Operations Lead (Office 365)

Thomas Gielissen

Cloud Solution Developer

Githa Geysels

Office Manager

Rens Oosterbos

Business Innovation Consultant

Dirk Verhaeghe

Sales Manager

David Maes

Analyst Developer

Yves Lorphelin

Lead Developer

Frederik De Naeyer

Business Unit Director Technical Innovation

Stijn Eyckmans

Business Unit Director Engage

"Laat ons samen eens sparren over de toekomst van je bedrijf"

Marc Dries
CEO