Over ons

Wij doen mensen met goesting slimmer samenwerken.
We maken hen meetbaar succesvoller, met een aanpak die de klant peace of mind geeft, elke dag opnieuw.

Over-ons-teams

Mensen, teams, organisaties

Het verleggen van grenzen is een noodzakelijke voorwaarde voor vooruitgang, iets waar we onze klanten dag in dag uit bij helpen. Het gaat ook niet alleen over technologie. Het gaat over mensen die technologie gebruiken, sterker maken.

Net daarom ontwikkelde Spikes een unieke aanpak, Engage to Be Wise. Zo ondersteunen we organisaties met strategisch advies tot innovatie, waarbij productiviteit en samenwerken centraal staan.

Waarom kiezen klanten voor Spikes?

Door een jarenlange ervaring met Microsoft Cloud-technologie weten we exact wat werkt op welke moment. Die opgedane kennis werd vertaald naar producten, procedures en templates. Hierdoor vertrek je bij ons nooit van een wit blad.

Onze klanten houden van onze manier waarop we Microsoft-technologie combineren tot doordachte oplossingen. Wij zijn er vandaag en morgen om bedrijven te helpen groeien in een veranderende wereld.

Spikes 21_06_18 HiRes-109
moderne werkplek

Onze dochterbedrijven

De dochterbedrijven van Spikes zijn gespecialiseerd in producten en diensten die specifieke vormen van samenwerking vragen.

Tasks in a Box focust op samenwerking bij het organiseren van overleg met als doel een duidelijke en daadkrachtige besluitvorming te bekomen.

Kwiekzilver is een platform voor thuiszorg waar zorgverlener en zorgbehoevende elkaar vinden. Hier ligt de focus op de samenwerking tusssen verschillende mensen en teams om 1 persoon gericht te helpen.

OQuila focust als expert in IoT (Internet of Things) op de samenwerking tussen mensen, teams en machines, om zo de operationele werking van jouw organisatie te verbeteren.

Een greep uit ons team

Onze visie en aanpak werken inspirerend op onze klanten én onze mensen. Spikes staat daarom altijd klaar om jou op de best mogelijke manier te helpen en zo steeds goede resultaten te leveren.

Marc Dries

CEO

Dirk Verhaeghe

Sales Manager

Ben van Mol

Solution Architect Technical Innovation

Axel Raeves

Customer Success Manager

David Maes

Analyst Developer

Githa Geysels

Office Manager

Jolien Van de Vliet

Marketing Officer

Rens Oosterbos

Business Innovation Consultant

Rob Lempens

Teamlead Cloud Apps

Thomas Gielissen

Cloud Solution Developer

Laat ons eens babbelen over de toekomstplannen van jouw organisatie.

Marc Dries, CEO Spikes