Managed Services

Zorgeloos beheer van jouw IT-omgeving

Met onze Managed Service Modellen garanderen wij een zorgeloze opvolging en beheer van jouw IT-omgeving.

Slimmer samenwerken is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Met de Spikes Managed Services garanderen wij een zorgeloze opvolging en beheer van jouw IT-omgeving. Zo kunnen jouw mensen erop vertrouwen dagdagelijks productief bezig te zijn zonder zich iets te moeten aantrekken van de technologie die hen daarbij ondersteunt.

Samen kiezen we de bedrijfskritische scenario’s eruit die voor jouw organisatie gegarandeerd moeten blijven werken. Deze zijn terug te vinden in ieder van onze oplossingen. Hierbij garanderen we steeds de nodige inzichten en zekerheden voor de klant. Met de managed services van Spikes kan er nadien steeds proactief worden bijgestuurd. Hieraan is geen extra overgangskost verbonden. Alternatief, kan dit door de klant zelf worden voorzien waarbij Spikes zorgt voor de nodige opleiding van de IT-organisatie om het beheer over te nemen.

Alles wordt vanaf het begin zo ingesteld in lijn met het Cloud Adoption Framework van Microsoft, dat er geen re-work nodig is.

Wil jij ook gegarandeerde productiviteit en veiligheid van jouw werknemers?

Met onze professionele begeleiding van jouw werknemers en teams, heb jij meer tijd om te focussen op andere aspecten van jouw bedrijf. En dat is veel waard!