Werken bij Spikes

Wie zijn we?

Bij Spikes kom je terecht in een team van 60 enthousiaste “Spikees”. Wij zorgen voor een dynamische werkomgeving waarin je je verder kan ontwikkelen en proactief kan bijdragen aan de verbetering en vernieuwing van onze dienstverlening. We hechten als KMO veel waarde aan teamsfeer, klantgerichtheid, creativiteit en flexibiliteit.

Wij werven aan!

We hebben alle nodige maatregelen genomen om zorg te dragen voor je data en we zullen deze niet voor andere doeleinden gebruiken dan om je op de hoogte te houden. Meer informatie over hoe wij omgaan met jouw data vind je ook op onze Privacy Policy.

Wat hebben we jou te bieden?​

Een open vriendschappelijke cultuur waarin teamwerk belangrijk is en er veel aandacht naar innovatie gaat. Zo zijn we een succesvol ‘groei’ bedrijf met coole klanten in alle segmenten van de markt uit de top 500 van België.
  • Werken met de nieuwste technologieën
  • Open werkcultuur
  • Innovatieve mindset
  • Leuke uitdagingen

Een geweldige werkplek

Bij Spikes is iedereen gelijk en staat de deur van Marc (onze CEO) altijd open. Heb je een nieuw idee of een interessante oplossing bedacht? Stap dan binnen en misschien wordt jouw idee uitgerold tot een volledig project of tak in de organisatie. Net zoals Pieter dat voor Kwiekzilver deed en Peter voor Tasks in a Box.

Spikes houdt zich bezig met de gezondheid van zijn werknemers, zo wordt er elke dag verse soep en vers fruit voorzien en doen we mee met verschillende loopevents. Maar er is ook aandacht voor de mentale gezondheid. Zo krijgen onze werknemers heel veel flexibiliteit en is er steeds de mogelijkheid om thuis/remote te werken.

De locatie van Spikes is TOP! En dit mag je vrij letterlijk nemen, we zijn gevestigd op de 6e verdieping met een prachtig uitzicht over heel Antwerpen. Door de privéparking aan ons gebouw hoef je nooit te zoeken in de drukke straten van ’t Stad. Ook ons kantoor te Hasselt ligt op een prachtige locatie naast het kanaal in een groene omgeving.

Nog steeds niet overtuigd? Bekijk dan op onze Instagram en Facebookpagina de foto’s van al onze leuke events. Zo hebben we elk kwartaal een tof en interessant avond event, is er de jaarlijkse epic shortski, Funday (familiedag), Fat Friday’s, Afterwork drinks,…

Business Developer: Pieter Vermeersch

Ondertussen werkt Pieter bijna 5 jaar voor Spikes en vertelt hij graag meer over zijn traject […]

Customer Support: Valerie Jacob

Valerie startte 2 jaar geleden bij Spikes als Customer Support medewerker. Zonder enige technische achtergrond is […]

Solution Architect: Wout Vanduffel

Wout Vanduffel werkt nu ongeveer 2 jaar bij Spikes als Solution Architect en dat vraagt voor […]

Wij ontmoeten je graag!

Hey, ik ben Michelle, Happiness Officer bij Spikes. Als je bij ons solliciteert, breng ik je in contact met de juiste personen. Misschien tot binnenkort, toekomstige collega!

Een greep uit ons team

Bekijk jij al eens graag wie je toekomstige collega’s gaan worden? Klik verder op de foto en maak alvast contact via LinkedIn. Meer weten? Stuur een mailtje naar jobs@spikes.be en we vertellen je graag meer.

Marc Dries

CEO

Dirk Verhaeghe

Sales Manager

Ben van Mol

Solution Architect Technical Innovation

Axel Raeves

Customer Success Manager

David Maes

Analyst Developer

Githa Geysels

Office Manager

Jolien Van de Vliet

Marketing Officer

Rens Oosterbos

Business Innovation Consultant

Rob Lempens

Teamlead Cloud Apps

Thomas Gielissen

Cloud Solution Developer