Slim samenwerken met e-mails dankzij Yablo

Om klanten steeds de beste dienstverlening te bieden is communicatie erg belangrijk. Vandaag de dag loopt het merendeel van de communicatie via e-mail. Om ervoor te zorgen dat er geen enkele mail door de mazen van het net glipt is een goede opvolging en samenwerking bij de klantendienst of het supportteam essentieel.

Waarom Yablo?

  • Gestructureerd samenwerken met e-mails op een Kanbanbord
  • Automatisch taggen en categoriseren van e-mails
  • Blijft steeds op de hoogte, zonder overal in CC te staan
  • Eenvoudig beheer van meerdere gedeelde mailboxen
  • Je geeft je persoonlijke productiviteit een boost!

Steeds op de hoogte, niet in CC

Op de hoogte blijven van e-mailcommunicatie binnen jouw team is geen gemakkelijke taak. E-mails komen terecht in talloze overvolle persoonlijke en gedeelde inboxen die als silo’s fungeren. Dit maakt het moeilijk om een gedeeld beeld te krijgen van wat belangrijk is en de voortgang die geboekt wordt.

Met Yablo kan je eenvoudige e-mails delen vanuit jouw persoonlijke mailbox met een team. Verder kan je zelf kiezen van welke email conversaties je op de hoogte wenst te blijven door ze te ‘volgen’.

Teamwork, ook in je mailbox

Samenwerken in gedeelde mailboxen als support@, sales@, info@, etc. verloopt niet altijd even vlot. Het is niet altijd duidelijk wie waar mee bezig is of erger, sommige e-mails gaan verloren en blijven onbeantwoord met ontevreden klanten als gevolg.

Met Yablo kan je duidelijke owners toekennen aan e-mailconversaties. Zo weet steeds iedereen in het team wie verantwoordelijk is.

Je kan ook opmerkingen toevoegen en interne discussies voeren over e-mails. Deze blijven steeds aan de betrokken mails gekoppeld in Yablo, maar zijn gescheiden van de gewone e-mailconversaties. Zo komen interne discussies nooit in externe communicatie terecht.

Behoud de controle

121. Dat is het aantal e-mails dat een gemiddelde kantoormedewerker per dag ontvangt. Geen wonder dat jij en je team vaak het gevoel hebben te verdrinken in e-mails. Maar niet langer: Yablo geeft je terug controle over je eigen Outlook mailbox.
  • Stel herinneringen in voor e-mailconversaties, zodat je nooit vergeet terug te komen op een vraag van een klant. Of omgekeerd, gebruik ze om aan te geven wanneer je nog steeds geen reactie hebt ontvangen.
  • Bepaalde e-mails vereisen acties en focustijd. Gebruik Yablo om deze e-mails eenvoudig om te zetten in een taak en koppel ze aan jouw favoriete taakmanagement tool.
  • Pauzeer je mailbox tijdens focustijd, zodat je ongestoord kan werken.