Evenement

VOKA Limburg Digicafé: De Werkplek van Morgen

Op dinsdag 11 juni is Voka – KvK Limburg dé ontmoetingsplaats om in dialoog te gaan over innovatie en om gelijkgestemden beter te leren kennen.

Dit mag je verwachten:

Vlaamse bedrijven bevinden zich in een dynamische omgeving die gekenmerkt wordt door voortdurende verandering. Generatieverschillen op de werkvloer, geopolitieke spanningen en snelle technologische ontwikkelingen dwingen bedrijfsleiders om hun veerkracht en wendbaarheid te versterken. Investeringen in IT worden vaak gezien als een oplossing om competitief te blijven, maar leiden niet altijd tot het gewenste resultaat. Het credo ‘de operatie was geslaagd, maar de patiënt is overleden’ komt steeds vaker voor. Om succesvol te zijn, is een holistische benadering bij het implementeren van technologische innovaties noodzakelijk, waarbij meer dan alleen de technologie zelf wordt bekeken.

In deze sessie bespreekt Marc Dries, CEO van Spikes, waar de sleutel tot succes ligt om succesvol meerwaarde te halen uit technologische investeringen. Aan de hand van inspirerende cases deelt hij zijn visie op de werkplek van morgen, waarin generatieve AI een belangrijke rol speelt.

Return on Investment (ROI) van digitale investeringen

Bij AP Hogeschool verdiepen ze zich al lang in de digitale transformatie van kmo’s in Vlaanderen. In het najaar starten ze met een baanbrekend onderzoek naar de ROI (Return on Investment) van digitale technologie-investeringen. Ze onderzoeken of we de meerwaarde van deze investeringen kunnen kwantificeren en of dit leidt tot betere besluitvorming en meer winst binnen Vlaanderen. Ondertussen hebben ze al heel wat kennis opgedaan uit vergelijkbare studies in andere regio’s.

Tijdens deze sessie zal Dirk Ketele van AP Hogeschool enkele lessons learned uit deze studies met ons delen.

Schrijf u nu in en laat u inspireren door de mogelijkheden van moderne, innovatieve technologieën om uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Inschrijven kan via de link: Klik hier!

Inschrijvingsprijs

€ Gratis - Inschrijven verplicht

Duurtijd

18u00-21u00

Datum

Dinsdag 11 juni 2024

Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Webinar: IT, een zegen of een zorg? Vermijd boetes en behoud de controle over uw KMO

Transformeer uw KMO naar een moderne werkplek

Spikes’ Rapid Q&A: Dirk Verhaeghe, Business Innovation Expert, beantwoordt jouw 7 meest prangende vragen

Op donderdag 25 april 2024 staat het webinar ‘Ontdek het Generatieve AI-landschap van Microsoft’ op…