Work & Manage

De werkplek van morgen

Geef je medewerkers, klanten en partners de tools om elke dag beter, slimmer en met meer goesting samen te werken. Zo worden ze pas productiever, creatiever en meer betrokken!

Werk altijd en overal dankzij een moderne werkplek en infrastructuur

Het zijn bijzondere tijden. We zijn nog nooit met zoveel, zo snel digitaal gegaan. De cloud is een cruciale factor bij digitale transformatie. Daarbovenop zijn de mensen in en rond jouw organisatie diegene die zorgen voor de verandering.

De meest succesvolle digitale transformaties zijn daarom die waar:

 • Medewerkers het beste van de cloud kunnen toepassen ten voordele van hun eindklanten. Ofwel: waar adoptie van nieuwe technologie geslaagd is. Wij kunnen jou hierbij ondersteunen met ons Customer Success Program
 • Er toekomstgericht gehandeld wordt door zowel technologisch, operationeel als financieel steeds een stapje voor te zijn. Er is in dit geval sprake van een goed beheer of governance. Met onze managed services helpen wij je elke dag met het waarborgen hiervan.

Spikes voorziet hiervoor twee belangrijke bouwstenen om dit te realiseren, daarbij uitgaande van standaard Microsoft technologieën:

 • Met Work leveren we jou de best practices voor de technische inrichting van Microsoft 365, Intune, en Microsoft Virtual Desktop.
 • Met Manage zorgen we voor we voor het optimaal beheer van jouw Microsoft Azure diensten.

Zo brengen we jouw bedrijfsapplicaties, gegevens en diensten naadloos en veilig bij elkaar in een relevant en beheersbaar kader waar ze steeds toegankelijk zijn vanaf elk apparaat, op ieder moment, waar je je ook bevindt.

Het resultaat: een moderne werkplek die netjes ingebed werd in een betrouwbare en kostenefficiënte werkomgeving.

Work: Inrichten van de digitale werkplek

De snelheid waarmee hedendaagse IT-afdelingen moeten innoveren en veranderen is hoger dan ooit tevoren. Het is voor hen een grote uitdaging op de hoogte te blijven van evoluties en innovaties. Daarbovenop is het zorgen dat deze nieuwe mogelijkheden op een efficiënte manier tot bij de gebruikers geraken een uitdaging op zich.

Met Windows 10, Microsoft 365 en Windows Virtual Desktop wordt voorzien in de meest moderne oplossingen om mensen elke dag op een moderne manier te doen samenwerken.

 • Het Microsoft 365-platform is een omgeving waarin alle gebruikers in staat zijn om altijd en overal op een veilige manier te werken. Dit platform omvat als basis Windows 10, aangevuld met Office 365 dat je toelaat de modernste cloud-gebaseerde oplossingen op een geïntegreerde en veilige manier te gebruiken. Toepassingen als Microsoft Teams (inclusief audio en video) en Office Mobile geven de productiviteit van jouw medewerkers een boost.
 • Met Windows Virtual Desktop kunnen jouw medewerkers veilig werken in hun vertrouwde desktop omgeving vanaf ieder apparaat, eender waar.
 • Om te zorgen dat het uitrollen van jouw moderne werkplek succesvol gebeurt, kan je rekenen op onze jarenlange expertise in Modern Deployment & Management. Of het nu gaat over het voorzien van Windows 10 op verschillende mobiele toestellen, of het instellen van de juiste policies, je kan op ons rekenen.

Manage: Optimaal beheer van Azure

De steeds hogere eisen die aan IT worden gesteld om sneller en aan lagere kosten te kunnen functioneren, zorgen ervoor dat velen de weg naar de Public Cloud nemen. De vele mogelijkheden van de Microsoft Cloud en een beperkt overzicht ervan, leiden vaak tot een onoverzichtelijk geheel, veel onnodig werk en extra kosten.

Om dit te vermijden voorziet Spikes twee niveau’s binnen Manage. Enerzijds om te voldoen aan de basisvoorwaarden van een goed beheerde en veilige Azure omgeving. Anderzijds bieden we een Advanced versie aan om organisaties te kunnen voorzien in specifieke beheer scenario’s.

Manage Baseline

Met de Manage Baseline zorgen we voor het beheer, de back-up en het monitoren van jouw Azure omgeving aan de hand van best practices. Dit omvat:

 • Azure Governance en Cost Control
 • Business Continuity en Disaster Recovery
 • Azure Logging, Monitoring & Alerting

Manage Advanced

Afhankelijk van de beheer noden van jouw organisatie, kunnen we je met Manage Advanced vooruithelpen. Dit pakket bieden we aan bovenop Manage Baseline om ondersteuning te voorzien in specifieke scenario’s:

 • DevOps en Secure DevOps
 • Management van Hybrid omgevingen
 • Sectorspecifieke omgevingen voor o.a. notariaten en advocatenkantoren.
Bij onze Manage oplossingen, vertrekken we steeds van bestaande blueprints, templates, policies en scripts die procesgericht zijn en jouw organisatie versnellen. 
Om een goed beheerde, kostenefficiënte Azure omgeving te voorzien, maken we gebruik van onze expertise in volgende Microsoft-producten: Azure Resource Manager, Azure Monitor, Log Analytics, Azure Backup, Azure Arc, Azure Site Recovery, Azure Advisor, Azure Application Insights, Power BI, Azure Security Center, Azure Blueprints, enzovoort.

CEL Data Services partners with Spikes

Partnering with Spikes, FastTrack Ready partner, to deploy Microsoft 365, CEL Data Services has seen increased collaboration, communication, and security.

Ook een moderne werkplek implementeren?

Om de werkervaring van je medewerkers te transformeren, moet je eerst begrijpen hoe de digitale werkplek werkt en wat dit voor jouw organisatie betekent. Laten we de mogelijkheden bespreken tijdens een gesprek!

Meer over Work & Manage

Webinar: Grip op het IT on- en offboarding proces

Met de juiste policies en tools is het mogelijk om het on- en offboarding proces te […]

Cloudadoptie met de mens centraal bij ASTRID

Veel co-creatie, één partner: “Door Spikes werken onze mensen nu effectiever samen met goesting”

Waarom kiezen voor Azure Integration Services?

Azure Integration Services als bouwstenen voor moderne applicatie integratie

Snel en efficiënt een winnend aanbestedingsdossier

Hoe kan je NLP-technieken inzetten in Office 365 en Azure om slimmer samen te werken aan […]

AI om documenten te verwerken: Natural Language Processing

Met NLP zijn we in staat om een massa aan ongestructureerde informatie te converteren naar een […]

De uitdaging van sales en pre-sales bij grote tenders

Verschillende expertises op een coherente en kost-efficiënte manier verenigen om grote tenders te winnen van je […]