Laatste update:

Whitepaper: Iedereen op Teams! Wat nu?

Continu verbeteren van digitale samenwerking voor een maximale toevoegde waarde.

Quasi elke organisatie heeft de afgelopen twee jaar een digitaliseringsspurt ingezet, met een focus om vanop afstand met elkaar te kunnen blijven communiceren, bestanden delen en samenwerken. Maar is dit nu het eindpunt? Organisaties beseffen hoe langer hoe meer dat ze hiermee lang niet de verhoopte ROI op de initiële digitale transformatie investering bereiken.

We zien bij veel organisaties dat er na de introductie van Teams nog al te vaak op een zeer traditionele manier wordt samengewerkt en gecommuniceerd. De échte meerwaarde van Teams op het dagelijks werk van de mensen, hun productiviteit en de efficiëntie van de business processen blijft echter uit.

Download de whitepaper

Mensen ook van thuis uit verbinden

Employee Experience

Uw medewerkers willen heldere doelstellingen, flexibiliteit in het regelen van hun werk, de mogelijkheid tot groei en een cultuur waarin ze het gevoel hebben dat ze erbij horen.
Ontdek hoe organisaties mensen en teams in staat kunnen stellen om overal het beste uit zichzelf te halen door inzichten samen te brengen in een geïntegreerde werknemerservaring met Microsoft Viva.

Spikes 21_06_18 HiRes-13crop

Waarom kiezen klanten voor Spikes?

Door een jarenlange ervaring met Microsoft Cloud-technologie weten we exact wat werkt op welke moment. Die opgedane kennis werd vertaald naar producten, procedures en templates. Hierdoor vertrek je bij ons nooit van een wit blad.

Spikes 21_06_18 HiRes-109

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

De moderne digitale werkplek voor Sales

Om de concurrentie aan te kunnen, zullen organisaties hun medewerkers slimmer in plaats van harder laten […]

Alles wat je moet weten over Microsoft Teams

Dé hub voor alle chatsessies, vergaderingen, bestanden en apps van jouw team op één plek, waar […]