Evenement

Afgelopen – Webinar: Iedereen op Teams! Wat nu?

Continu verbeteren van digitale samenwerking om een maximum aan toegevoegde waarde voor jouw business te behalen.

Dit mag je verwachten:

DIT WEBINAR IS AFGELOPEN.

Quasi elke organisatie heeft de afgelopen twee jaar een digitaliseringsspurt ingezet, met een focus om vanop afstand met elkaar te kunnen blijven communiceren, bestanden delen en samenwerken. Maar is dit nu het eindpunt? Organisaties beseffen hoe langer hoe meer dat ze hiermee lang niet de verhoopte ROI op de initiële digitale transformatie investering bereiken.

We zien bij veel organisaties dat er na de introductie van Teams nog al te vaak op een zeer traditionele manier wordt samengewerkt en gecommuniceerd. De échte meerwaarde van Teams op het dagelijks werk van de mensen, hun productiviteit en de efficiëntie van de business processen blijft echter uit.

In het webinar op 24 maart lichten we toe hoe je op de snelste manier met een minimum aan effort, een maximaal voordeel kan halen uit Microsoft Teams voor jouw organisatie. Je kan je verwachten aan onderstaande topics:

  • De wijze waarop Teams werd werd geïmplementeerd bepaalt je startbasis qua rendement, en is het uitgangspunt om op continue basis steeds méér toegevoegde waarde te halen uit het platform. Dirk Verhaeghe, Business Developer Workplace bij Spikes licht een ‘best practice’-aanpak toe om elke dag opnieuw het maximaal voordeel voor jouw business te halen uit de technologie.
  • Hoe meet je of er beter wordt samengewerkt als voordien? Een overzicht van een breed scala aan beschikbare statistieken en inzichten, en wat je best doet om ze te verbeteren. Functionele toelichting door Sara Immegeers, Business Innovation Consultant en Ben Van Mol, Solution Architect bij Spikes.
  • Microsoft Viva laat toe om meer inzicht te krijgen in jouw werkplek en die van je medewerkers, en biedt ondersteuning om iedereen samen te brengen en te motiveren in een digitale werkomgeving. Microsoft Viva inspiratie door Patrick Viaene, Microsoft 365 BG Lead.

Opname bekijken

Heb je het webinar gemist, maar bekijk je graag de opname? Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt de link naar de opname.

 

 

Dirk Verhaeghe

Dirk Verhaeghe

Sales Manager Spikes

Patrick Viaene

Patrick Viaene

Microsoft 365 BG Lead

Ben Van Mol

Ben Van Mol

Solution Architect Technical Innovation Spikes

Sara Immegeers

Sara Immegeers

Business Innovation Consultant Spikes

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

10u30 - 12u00

Donderdag 24 maart 2022

Locatie

live webinar

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Webinar: IT, een zegen of een zorg? Vermijd boetes en behoud de controle over uw KMO

Transformeer uw KMO naar een moderne werkplek

VOKA Limburg Digicafé: De Werkplek van Morgen

Op dinsdag 11 juni is Voka - KvK Limburg dé ontmoetingsplaats om in dialoog te gaan […]