Oplossingen

Innovatieve technologie die je organisatie slimmer en met goesting doet samenwerken

 Spikes is jouw all-in-one technologie partner voor het Microsoft Cloud platform. Onze diepgaande expertise verzekert je van een doordachte oplossing die duurzame meerwaarde biedt voor je werknemers en je organisatie.

Onze expertises

Zoek je ondersteuning op het gebied van cloud, security, data, moderne werkplek, samenwerkingstools of AI? 

Spikes zorgt voor doordachte oplossingen die perfect bij jouw organisatie passen. Wij zijn er om bedrijven vandaag en morgen te helpen groeien met innovatie en technolgie in een veranderende wereld.

Onze andere oplossingen

Managed Services

Zorgeloos beheer van jouw toekomstgerichte IT-omgeving

Expert Sourcing

Toegang tot de juiste expertise op het juiste moment

Waar staat jouw organisatie vandaag?

Ben je op zoek naar een betrouwbare gids doorheen het Microsoft Cloud landschap? Heb je een deskundige partner nodig die innovatie gebruikt om jouw groei te stimuleren?

Vertrouw op onze uitgebreide expertise in data, cloud, moderne werkplek en AI. Wij bieden je een solide en veilige fundering met bewezen oplossingen, én leiden je naar baanbrekende innovaties die een duurzame impact hebben op jouw bedrijfsresultaat.

De aanpak van Spikes

Een cloud-first aanpak met impact

Sterke basis

Bouw een betrouwbaar, cloud-first data en applicatielandschap waarin geconnecteerde teams de dienstverlening aan de klant verbeteren en digitaliseren.

Zelfleerzame organisatie

Verhoog het innovatiepotentieel van uw onderneming en ondersteun mensen en teams om doelgericht samen te werken.

Geconnecteerde medewerkers

Creëer een samenwerkingscultuur waarin mensen verandering omarmen en worden ondersteund om te experimenteren met technologieën die bijdragen aan de objectieven van de organisatie.