Laatste update:

De moderne digitale werkplek voor Sales

Om de concurrentie aan te kunnen, zullen organisaties hun medewerkers slimmer in plaats van harder laten werken en de processen moeten stroomlijnen.

Bij vele sales teams staat digitalisering hoog op de agenda. Het is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt. De ‘digitale transformatie’ biedt organisaties de kans zich beter te onderscheiden, onder meer door klanten op nieuwe manieren te benaderen en te bedienen.Om de concurrentie aan te kunnen, zullen organisaties hun medewerkers slimmer in plaats van harder laten werken en de processen moeten stroomlijnen. Bovendien worden door digitale transformatie hele nieuwe producten en bedrijfsmodellen mogelijk gemaakt. Sales teams kunnen hiervan als eerste de vruchten plukken.

86% van de CEO’s beschouwt digitalisering als grootste prioriteit.
– Bron: PWC CEO Survey

Spikes ondersteunt organisaties bij hun digitale transformatie, bijvoorbeeld door organisaties op nieuwe manieren in gesprek te laten komen met hun klanten. We kunnen met data inzichtelijk maken hoe je de klantervaring kunt veranderen, waardoor klanten ambassadeurs worden van het merk en niet slechts afnemer zijn van een product. Daarnaast helpen we organisaties bij het realiseren van flexibel werken.

De Moderne Werkplek voor Sales zorgt ervoor dat verkopers en inside sales in hun kracht worden gezet, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn bij de keuze van de toestellen en apps die ze willen gebruiken. Ook helpen we bij de optimalisatie en het automatiseren van processen, op basis van de juiste data en intelligentie. Bovenal ondersteunen we sales teams bij het transformeren van hun producten of diensten: met behulp van data en cloudtechnologie kunnen nieuwe producten worden ontwikkeld en worden vernieuwende bedrijfsmodellen ingevoerd.

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

Whitepaper: Iedereen op Teams! Wat nu?

Continu verbeteren van digitale samenwerking voor een maximale toevoegde waarde.

Alles wat je moet weten over Microsoft Teams

Dé hub voor alle chatsessies, vergaderingen, bestanden en apps van jouw team op één plek, waar […]