FastTrack

FastTrack programma's

In ieder van deze ondersteunende FastTrack programma’s vertrekken we steeds vanuit de business case. Zo worden licenties steeds optimaal benut en krijgen jouw medewerkers meer gedaan, elke dag opnieuw.

Een versnelde digitale transformatie

Als een van de weinige Microsoft FastTrack-ready partners in België kunnen wij jouw organisatie de juiste expertise en end-to-end ondersteuning bieden. Het Spikes FastTrack programma voor een veilige hybride werkplek bestaat uit 4 stappen die je onderaan terugvindt. 

Wat is FastTrack? FastTrack is een Microsoft kwaliteitslabel voor haar partners. Als FastTrack Ready Partner mag Spikes diensten in naam van Microsoft aanbieden. Naast het uitvoeren van deze diensten volgens Microsoft best practices, omvat het eveneens toegang tot funding programma’s, rechtstreekse ondersteuning door Microsoft Solution Architecten en tal van andere hulpmiddelen om de M365 producten in jouw organisatie versneld uit te rollen.

Meer weten?

Wil je weten voor welke FastTrack programma’s jouw organisatie in aanmerking komt? Geef hieronder alvast jouw interesses op en dan nemen we spoedig contact op.

Wat zeggen onze klanten?

Teams Voice als ideale oplossing voor SLV Belgium

Toen de oude telefoonapplicatie van lichtproducent SLV Belgium verdween, moest het bedrijf op zoek naar een […]

Spikes ontzorgt Monard Law met managed services: “Wij kunnen ons volledig focussen op de business”

In Spikes vond Monard Law een partij die de zaken goed organiseert en de juiste ondersteuning […]

Video: OQuila helpt Alertis innoveren dankzij IoT

Alertis – het vroegere ‘Ardovlam’ – is gespecialiseerd in technologische beveiliging. Zo leveren ze branddetectie,…