FastTrack

FastTrack programma's

In ieder van deze ondersteunende FastTrack programma’s vertrekken we steeds vanuit de business case. Zo worden licenties steeds optimaal benut en krijgen jouw medewerkers meer gedaan, elke dag opnieuw.

Een versnelde digitale transformatie

Als een van de weinige Microsoft FastTrack-ready partners in België kunnen wij jouw organisatie de juiste expertise en end-to-end ondersteuning bieden. Het Spikes FastTrack programma voor een veilige hybride werkplek bestaat uit 4 stappen die je onderaan terugvindt. 

Wat is FastTrack? FastTrack is een Microsoft kwaliteitslabel voor haar partners. Als FastTrack Ready Partner mag Spikes diensten in naam van Microsoft aanbieden. Naast het uitvoeren van deze diensten volgens Microsoft best practices, omvat het eveneens toegang tot funding programma’s, rechtstreekse ondersteuning door Microsoft Solution Architecten en tal van andere hulpmiddelen om de M365 producten in jouw organisatie versneld uit te rollen.

Meer weten?

Wil je weten voor welke FastTrack programma’s jouw organisatie in aanmerking komt? Geef hieronder alvast jouw interesses op en dan nemen we spoedig contact op.

Wat zeggen onze klanten?

ISS ontdekte de mogelijkheden van Teams as a Platform tijdens onze workshops

Betrokkenheid, kennis en ervaring: “Spikes leefde zich uitstekend in de noden van ons bedrijf in”

Spikes ontzorgde Zorgbedrijf Antwerpen

Stevige technische bagage, vertaald naar mensentaal: “Spikes heeft ons op veel gebieden volledig ontzorgd”

Teams Voice als ideale oplossing voor SLV Belgium

Toen de oude telefoonapplicatie van lichtproducent SLV Belgium verdween, moest het bedrijf op zoek naar een […]