FastTrack

FastTrack programma's

In ieder van deze ondersteunende FastTrack programma’s vertrekken we steeds vanuit de business case. Zo worden licenties steeds optimaal benut en krijgen jouw medewerkers meer gedaan, elke dag opnieuw.

Een versnelde digitale transformatie

Als een van de weinige Microsoft FastTrack-ready partners in België kunnen wij jouw organisatie de juiste expertise en end-to-end ondersteuning bieden. Het Spikes FastTrack programma voor een veilige hybride werkplek bestaat uit 4 stappen die je onderaan terugvindt. 

Wat is FastTrack? FastTrack is een Microsoft kwaliteitslabel voor haar partners. Als FastTrack Ready Partner mag Spikes diensten in naam van Microsoft aanbieden. Naast het uitvoeren van deze diensten volgens Microsoft best practices, omvat het eveneens toegang tot funding programma’s, rechtstreekse ondersteuning door Microsoft Solution Architecten en tal van andere hulpmiddelen om de M365 producten in jouw organisatie versneld uit te rollen.

Meer weten?

Wil je weten voor welke FastTrack programma’s jouw organisatie in aanmerking komt? Geef hieronder alvast jouw interesses op en dan nemen we spoedig contact op.

Wat zeggen onze klanten?

Bostoen:“Voor ieder probleem heeft Spikes een oplossing geboden!”

“Voor ieder probleem heeft Spikes een oplossing geboden,” zegt Leen Depraeter. Als IT-manager bij Bostoen…

“Zero Friction ging op een digital journey met Spikes: “Vanaf het begin stonden kennisoverdracht en co-creatie centraal””

“Tijdens een traject van twee maanden heeft Spikes ons heel goed klaargestoomd voor de vervolgstappen…

Vanderstraeten: “Spikes heeft zijn sporen al verdiend in de bouwsector en daar varen wij op mee”

“Spikes is een nuchtere, zeer goede partner voor ons als bouwbedrijf,” zegt Wim Lemmens. Hij…