Spikes zorgt voor een succesvolle digitale transformatie die mensen, teams en organisaties op ieder niveau vooruithelpt. Door hen meer te engageren en innovatieve oplossingen te bieden, zorgen we voor meer productiviteit en een betere samenwerking.

Ik zoek een Microsoft expert

Door jarenlange ervaring met Microsoft Cloud-technologie weten we precies wat werkt in welke situatie. Heb je een specifieke nood? Raadpleeg een expert.

Nood aan inzicht en een duidelijk plan van aanpak

Op zoek naar een partner die inzicht geeft in de digitale maturiteit van jouw onderneming en een concreet plan om deze naar een hoger niveau te tillen?

Ik wil geïnspireerd worden

Laat je inspireren op onze volgende webinar hoe je op de snelste manier met een minimum aan effort, een maximaal voordeel kan halen uit Microsoft Teams.

Elke dag met goesting thuiswerken

Hybride samenwerken

De afgelopen jaren is onze werkomgeving noodgedwongen geëvolueerd naar een hybride model, dat niettemin evenzeer focust op teamgebaseerd samenwerken. De noodzaak om verbinding te maken en op de hoogte te blijven is hierdoor nog belangrijker geworden. Bedrijven die een hybride, flexibele werkcultuur omarmen zorgen voor een betere en inclusievere werkomgeving, waarbij de mens centraal staat.

Ontdek welke bedrijfsprioriteiten je moet stellen om hybride werken te faciliteren, te stimuleren en te omarmen.

Mensen ook van thuis uit verbinden

Employee Experience

Uw medewerkers willen heldere doelstellingen, flexibiliteit in het regelen van hun werk, de mogelijkheid tot groei en een cultuur waarin ze het gevoel hebben dat ze erbij horen.
Ontdek hoe organisaties mensen en teams in staat kunnen stellen om overal het beste uit zichzelf te halen door inzichten samen te brengen in een geïntegreerde werknemerservaring met Microsoft Viva.

Spikes 21_06_18 HiRes-13crop
Bellen in de cloud
Veiligheid en productiviteit perfect in balans

Een veilige thuiswerkplek voor kmo's

Organisaties hebben in de coronapandemie aan een ongelooflijke snelheid hun digitale werkplekken opgezet. Medewerkers konden zo van thuis uit veilig met elkaar werken. Maar hoe blijf je nu in deze digitale versnelling zonder toe te geven op vlak van veiligheid? Met onze geïntegreerde, holistische aanpak zorgen we voor een betere beveiliging zonder in te boeten op een productieve samenwerking.

Om inzicht te bieden in de digitale maturiteit op vlak van security bieden we gerichte workshops aan die leiden tot quick wins op korte termijn en een duidelijke roadmap voor de toekomst. 

Waarom kiezen klanten voor Spikes?

Door een jarenlange ervaring met Microsoft Cloud-technologie weten we exact wat werkt op welke moment. Die opgedane kennis werd vertaald naar producten, procedures en templates. Hierdoor vertrek je bij ons nooit van een wit blad.

Onze klanten houden van onze manier waarop we Microsoft-technologie combineren tot doordachte oplossingen. Wij zijn er vandaag en morgen om bedrijven te helpen groeien in een veranderende wereld.

Spikes 21_06_18 HiRes-109

Onze kantoren

Spikes NV
WAW Building
Mechelsesteenweg 64
2018 Antwerpen
Tel : +32 3 451 94 90

Spikes Hasselt
De Silo
Schippersstraat 15
3500 Hasselt
Tel : +32 3 451 94 90

Spikes Nederland BV
Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Nederland
Tel : +31 85 400 0405

Gold-Microsoft-Partner