Accelerator Workshops

De Cloud Accelerator Workshops dienen om de digitale maturiteit binnen jouw organisatie een boost te geven. We vertrekken hierbij steeds vanuit een assessment van de huidige omgeving. Na een deep dive in de technische mogelijkheden van de betrokken Microsoft workloads, ontvangt u een hyper concreet plan op maat. 

Waarom?

  • Op zoek naar een partner die de Business Case volledig in kaart brengt
  • Reeds Microsoft cloud licenties beschikbaar
  • Nood aan Microsoft cloud-expertise om As Is- analyse op te maken
  • Blueprint van 'to be'-solution architectuur
  • Op zoek naar een partner die ook financieel hierin te gemoed kan komen.

Een oplossing die perfect past

In een accelerator workshop brengen we jouw systemen, digitale maturiteit of security-landschap van A tot Z in kaart. In een volgende stap wordt er ingezoomd op relevante user stories ter inspiratie van een mogelijke oplossing. Tot slot, is het resultaat van de workshops een blueprint van de solution architectuur met een heldere roadmap om concrete volgende stappen te ondernemen.

Neem hieronder een kijkje naar de verschillende workloads die behandeld kunnen worden in onze accelerator workshops. 

Employee Experience

Ontdek hoe Microsoft Viva jouw organisatie kan helpen om werknemers gepersonaliseerde ervaringen te bieden met nieuws, taken en gesprekken; datagedreven inzichten en aanbevelingen kan bezorgen; inhoud en expertise kan organiseren; en formeel of informeel bijleren mogelijk maakt waar en wanneer dat nodig is.

Ontdek Microsoft Viva Insights, waarmee individuen, managers en leidinggevenden gepersonaliseerde inzichten en bruikbare aanbevelingen krijgen die persoonlijke productiviteit en samenwerking stimuleren.

Modern Work

Toont de waarde van Microsoft Endpoint Manager, Intune & Co-Management aan om te laten zien hoe je de apparaten, apps en identiteiten van gebruikers overal kunt beheren en beveiligen.

Ondersteuning bij het definiëren van business prioriteiten die hybride werk stimuleren door middel van ‘Art of the Possible’-ervaringen, use-cases en een duidelijke roadmap. 

Ervaar de Microsoft Teams Phone-mogelijkheden en belscenario’s door middel van een deep dive inspiratiesessie met bijhorende use-cases, wat resulteert in een roadmap met concrete aanbevelingen. 

Maak kennis met Teams als Applicatie Platform door apps en workflows te integreren die zijn afgestemd op jouw business noden. Ontdek hoe je met Power Platform, Power Automate, Power Apps en Power Virtual Agents business processen kan optimaliseren, productiviteit stimuleren en de bedrijfsresultaten verbeteren.

In deze workshop verken je samen met onze experts de verschillende mogelijkheden van Microsoft 365. Door middel van concrete werkscenario’s krijg je inzicht in hoe werknemers productief en veilig kunnen werken met Microsoft 365.

Security

Een eerste assessment brengt inzicht in de hoeveelheid ‘dark data’ binnen jouw organisatie.  Verken de mogelijkheden van de Microsoft 365 E5 beveiligingstoepassingen en hoe risico’s vermeden kunnen worden.

Krijg inzicht in mogelijke datalekken en data theft risico’s. We helpen je bij het definiëren van compliance policy’s en bieden advies hoe de Microsoft 365 E5-gerelateerde technologieën hierbij kunnen helpen. 

Krijg inzicht in hoe er wordt omgegaan met identity in de organisatie en definieer duidelijke vervolgstappen om de toegangsrisico’s te beperken.

In deze workshop berekenen we jouw security score en benchmark op basis van hoe je omgaat met aanvallen op jouw omgeving van buitenaf. Samen brengen we jouw prioriteiten in kaart met als resultaat een concrete roadmap.

Deze workshop geeft inspiratie over de mogelijkheden van Azure Sentinel bij het identificeren van actieve bedreigingen in Identity, e-mail en data. Op basis van AI worden bedreigingen binnen de organisatie automatisch gedetecteerd, geanalyseerd en gerapporteerd. 

Ontdek de mogelijkheden van Azure Defender, Azure Security Center en andere Microsoft-netwerkbeveiligingsproducten om security risico’s in hybride werkomgevingen te verkleinen. 

Komt mijn organisatie in aanmerking?

Afhankelijk van een aantal parameters kan het zijn dat jouw organisatie in aanmerking komt om kosteloos van deze workshops gebruik te maken. Laat hieronder even weten in dewelke je interesse hebt en dan komen we zo snel mogelijk bij jou terug.