Laatste update:

6 types externe medewerkers

Een geweldig team is cruciaal voor het succes van een bedrijf. Dit is een stelregel die al vele jaren geldt. Wat er echter is veranderd, is de technologie.

Een geweldig team is cruciaal voor het succes van een bedrijf. Dit is een stelregel die al vele jaren geldt. Wat er echter is veranderd, is de technologie om talent te vinden, te trainen en vast te houden.

Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om je menselijke kapitaal over vele continenten te verspreiden. Elke persoon kan een bepaald specialisme hebben om te voldoen aan verschillende behoeften in je bedrijf. En vaak vereist het werk in bepaalde mate een levensstijl die niet gebonden is aan het kantoor. Je kunt hierbij denken aan permanente externe medewerkers en medewerkers die regelmatig op reis zijn om klanten te bezoeken. Uit een enquête van Gallup blijkt zelfs dat 37% van alle medewerkers zegt van huis uit te hebben gewerkt. Wanneer je bedrijf mogelijkheden heeft voor werknemers op afstand en werknemers die altijd onderweg zijn, wordt de productiviteit en kwaliteit van het werk enorm verbeterd.

In dit eBook bespreken we de zes types externe werknemers die je team kunnen versterken. We bekijken hun behoeften op het gebied van techniek en bespreken hoe Office 365 je kan helpen om ze meer controle te geven over hun manier van werken.

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

Whitepaper: Iedereen op Teams! Wat nu?

Continu verbeteren van digitale samenwerking voor een maximale toevoegde waarde.

De moderne digitale werkplek voor Sales

Om de concurrentie aan te kunnen, zullen organisaties hun medewerkers slimmer in plaats van harder laten […]