Laatste update:

De Moderne Werkplek voor HR

Bij vele HR-afdelingen staat digitalisering hoog op de agenda. Het is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt.

Bij vele HR-afdelingen staat digitalisering hoog op de agenda. Het is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt. De ‘digitale transformatie’ biedt organisaties de kans zich beter te onderscheiden, onder meer door klanten op nieuwe manieren te benaderen en te bedienen, en door medewerkers de modernste hulpmiddelen aan te bieden. Om de concurrentie aan te kunnen, zullen organisaties hun medewerkers slimmer in plaats van harder laten werken en de processen moeten stroomlijnen.

86% van de CEO’s beschouwt digitalisering als grootste prioriteit.
– Bron: PWC CEO Survey

Spikes ondersteunt organisaties bij hun digitale transformatie, bijvoorbeeld door organisaties op nieuwe manieren in gesprek te laten komen met hun medewerkers. We kunnen met data inzichtelijk maken hoe je de medewerkerservaring kunt veranderen, waardoor ze ambassadeurs worden van je organisatie. Daarnaast helpen we organisaties bij het realiseren van flexibel werken.

De Moderne Werkplek voor HR zorgt ervoor dat medewerkers in hun kracht worden gezet, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn bij de keuze van de toestellen en apps die ze willen gebruiken. Ook helpen we bij de optimalisatie en het automatiseren van HR-processen, op basis van de juiste data en intelligentie. Bovenal ondersteunen we HR-teams bij het transformeren van HR-processen en de manier waarop ze met de organisatie communiceren.

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

De moderne digitale werkplek voor Sales

Om de concurrentie aan te kunnen, zullen organisaties hun medewerkers slimmer in plaats van harder laten […]

Alles wat je moet weten over Microsoft Teams

Dé hub voor alle chatsessies, vergaderingen, bestanden en apps van jouw team op één plek, waar […]