Laatste update:

4 Inzichten die Change Management veranderen

The Left Dimension heeft een interessante blogpost gepubliceerd met nieuwe inzichten in de veranderingsaanpak bij het invoeren van nieuwe IT-applicaties.
Change Management
Change Management services

The Left Dimension heeft een interessante blogpost gepubliceerd met nieuwe inzichten in de veranderingsaanpak bij het invoeren van nieuwe IT-applicaties. Die inzichten zijn:

  • Verandering is niet planbaar: verandering kan niet worden doorgevoerd als een project, met strakke deadlines, budgetten, etc.
  • Meer macht bij de medewerkers: de trend om zich af te zetten tegenover de gevestigde orde, en meer inspraak te eisen, zoals we dat in maatschappelijk context zien, beïnvloedt ook de rol van medewerkers bij verandertrajecten
  • Leren is meer dan training: slechts 10% van wat we leren komt van formele trainingen; waarom blijven we daar dan zo aan vasthouden?
  • Virtuele teams zijn anders: de nieuwe communicatie- en samenwerkingsmiddelen leiden ongemerkt tot meer virtueel teamwerk.; als je daar geen rekening mee houdt, krijg je meer weerstand en minder productiviteit

Als je meer wil weten over bovenstaande inzichten, lees dan de volledige blogpost van The Left Dimension.

Veel leesplezier!

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

Het Spikes ‘gevoel’ in tijden van Corona

Sinds een dikke 3,5 jaar, werk ik als Happiness Officer bij Spikes. Een job die me […]

7 zaken die je absoluut moet geregeld hebben vooraleer je met Power Platform in Teams start

Abraham Lincoln zou ooit gezegd hebben: “Als ik een uur had om een boom om te […]