Laatste update:
Spikes is erkend dienstverlener voor KMO-portefeuille en dit zowel voor advies als voor onze opleidingen.

Erkend dienstverlener via KMO-portefeuille

Sinds augustus 2019 zijn we erkend voor ons aanbod met de KMO-portefeuille. We zijn erg trots dat we tot en met 2024 erkend dienstverlener zijn en dit zowel voor opleidingen als voor advies.
Dankzij deze erkenning kan tot 40% van de factuur via de Vlaamse overheid bijgepast worden.

Het aanbod

Wij doen mensen met goesting samenwerken.
We maken hen meetbaar succesvoller, met een aanpak die de klant peace of mind geeft, elke dag opnieuw.Het verleggen van grenzen is een noodzakelijke voorwaarde voor vooruitgang, iets waar we onze klanten dag in dag uit bij helpen. Het gaat ook niet alleen over technologie. Het gaat over mensen die technologie gebruiken, sterker maken. Net daarom ontwikkelde Spikes een unieke aanpak, Engage to Be Wise. Zo ondersteunen we organisaties met strategisch advies tot innovatie, waarbij productiviteit en samenwerken centraal staan.

Advies

Onze consultants staan organisaties graag bij met advies op verschillende niveaus.
Zo helpen we hun met de belangrijkste processen in kaart te brengen op strategisch niveau. Vervolgens vertalen we de verbetering van dit proces naar een roadmap. Verder ondersteunen we jouw mensen en organisatie proactief met het operationaliseren van deze roadmap. Dit doen we volgens onze Engage to be Wise aanpak.

Opleiding

Je teamleden stimuleren het beste uit zichzelf te halen is een van de belangrijkste bijdragen die je als organisatie kan leveren. Zet daarom onze opleidingen en workshops in om jouw organisatie stabiel te laten groeien, en werknemers productiever en veiliger te laten werken.

KMO-portefeuille

Bij elke vraag naar advies of opleiding, zal Spikes in overleg met de organisatie onderzoeken of deze in aanmerking komt voor de criteria van KMO Portefeuille. Deze ondersteuningsmaatregel van de Vlaamse overheid kan 30 tot 40% van de kost vergoeden indien aan de voorwaarden wordt voldaan.

Op de website van het Agentschap Ondernemen vind je alle informatie over het gebruik van de kmo-portefeuille.

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde thema's

Gerelateerde content

Klare.ai zet data en kennis om in collectief brein op de werkvloer

AI-oplossing beschermt data van bedrijven en verhoogt productiviteit

Het Spikes ‘gevoel’ in tijden van Corona

Sinds een dikke 3,5 jaar, werk ik als Happiness Officer bij Spikes. Een job die me […]