Solution Assessments

Onze Solution Assessments onderbouwen een duidelijke business case voor organisaties die nog niet de nodige licenties ter beschikking hebben. Afhankelijk van de gekozen workload, wordt een assessment of grondige analyse gedaan van de bestaande situatie of een concrete inspiratiesessie gevolgd door een prioriteitstelling met plan van aanpak.

Wanneer een solution assessment ?

  • Op zoek naar een partner die de Business Case kan ondersteunen
  • De nodige licenties zijn nog niet uitgerold in de organisatie
  • Nood aan Microsoft cloud-expertise om onderbouwde beslissing te nemen.
  • Ondersteuning bij de migratie van on-prem naar de Cloud

Een duidelijk plan van aanpak

Bij een solution assessment wordt een analyse gemaakt van de huidige situatie. Dit kan gaan over de algehele digitale maturiteit, evenals de ICT infrastructuur, het applicatielandschap of de data verzameling. Aan de hand van een inspiratiesessie komen we samen tot een concreet actieplan met heldere vervolgstappen. Dit alles steeds vertrekkende van de vooropgestelde business case. 

Ontdek de verschillende solution assessment hieronder en bekijk voor welke jouw organisatie in aanmerking komt.

Security & Compliance

Analyse van de security posture van jouw organisatie, evaluatie van kwetsbaarheden en identity risico’s. Met als resultaat enkele concrete aanbevelingen voor de verbetering van jouw cloud security. 

Biedt een compleet overzicht van de huidige Microsoft-implementaties met aanbevelingen voor de juiste contractlicenties ter ondersteuning van de bedrijfsstrategie van jouw organisatie.

Moderne Werkplek

Een diepgaande scan van de geïmplementeerde hardware en productiviteitssoftware, die tegelijkertijd de security en compliance evalueert.

Apps, Infra, Data & AI

Een uitgebreide beoordeling van de infrastructuur en databases van jouw organisatie waarbij duidelijke prioriteiten worden opgesteld voor het migreren naar de cloud.

Een diepgaande analyse van een specifieke applicatie of een applicatielandschap voor een migratie naar Azure met een businesscase, architectuurontwerp en migratieplan. 

Een brede beoordeling van jouw omgeving in functie van cloud readiness, een prioritering van de workloads voor een migratie naar Azure, een gedetailleerde inschatting van het kostenverbruik en aanbevelingen voor governance.

Dit assessment helpt jouw organisatie bij de eerste stap in de modernisering van het bestaande analyseplatform en ondersteund bij de implementatie en het gebruik van Azure Data Services.

Business Apps

Analyse van de geïmplementeerde AX en het leveren van een migratieplan naar Dynamics 365.

Komt mijn organisatie in aanmerking?

Afhankelijk van een aantal parameters kan het zijn dat jouw organisatie al dan niet gebruik kan maken van zo’n gesponserde solution assessment. Laat hieronder even weten in welke je interesse hebt en dan komen we zo snel mogelijk bij jou terug.