Evenement

Webinar: IT, een zegen of een zorg? Vermijd boetes en behoud de controle over uw KMO

Een webinar voor & door IT-managers

Dit mag je verwachten:

Onderzoek toont aan dat 67% van de KMO’s worstelt met inefficiënte IT-processen, wat resulteert in tijdverlies en verminderde productiviteit. Ontdek hoe u veelgemaakte ‘fouten’ aanpakt en best practices implementeert om tijdverspilling te verminderen en meer waarde te creëren binnen uw IT-ecosysteem.

Als IT-manager wilt u gelukkige werknemers die overal veilig en productief kunnen werken. Anderzijds, wilt u vanuit uw rol niet worstelen met operationele taken maar focussen op innovatie zodat technologie zich vertaalt in strategische meerwaarde voor uw onderneming.

Leer hoe u het maximale uit uw Microsoft-licenties haalt en ontdek waarom veiligheid een topprioriteit moet zijn voor elke KMO. In een tijd waarin cyberaanvallen in opmars zijn, is het essentieel om uw bedrijf te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf.

Wat staat er op de agenda?

 • Moderniseren van de werkplek
   Waarom is het essentieel om als KMO, anno 2024, een moderne werkplek in te richten voor uw werknemers? Hoe haalt u het maximale uit uw Microsoft-licenties? Welke zaken mogen niet ontbreken opdat uw personeel altijd en overal kan werken, zonder dat u de controle verliest? Ontdek efficiënte, veilige en bewezen methodes voor het inrichten van de nieuwe werkplek op afstand die bij uw KMO past.
 • NIS2-richtlijnen
   Wanneer moet uw organisatie aan deze richtlijnen voldoen? Hoe zal dit de dagelijkse werking van uw KMO beïnvloeden? Wij verzamelden alle belangrijke info zodat u torenhoge boetes vermijdt en uw focus kan leggen op belangrijkere zaken.
 • Praktische tips en use cases
   Tijdens dit onderdeel geven onze experts u hands-on advies voor herkenbare pijnpunten zoals, on-en offboarding, teamcollaboratie,…Ook delen we graag enkele lessen & successen van onze KMO-klanten ter inspiratie.

Na onze presentatie staan we open voor vragen tijdens onze Q&A-sessie.

Laat IT geen last zijn, maar een kracht die uw bedrijf vooruit stuwt. Neem deel en ontdek hoe u uw KMO kunt transformeren naar een moderne, veilige en efficiënte werkplek.

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in en ontvang de bevestiging van je inschrijving in je mailbox. (Vergeet je spam zeker niet na te kijken.)

Zie je het formulier niet? Kijk dan even na of je de cookies hebt geaccepteerd zodat het zichtbaar wordt.
Bart Saels

Bart Saels

Team lead Customer Service & Cloud Infra

Tom Banken

Tom Banken

Modern Workplace Architect

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Duurtijd

11u00-12u00

Datum

Dinsdag 28 mei 2024

Locatie

Online

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

VOKA Limburg Digicafé: De Werkplek van Morgen

Op dinsdag 11 juni is Voka - KvK Limburg dé ontmoetingsplaats om in dialoog te gaan […]

Spikes’ Rapid Q&A: Dirk Verhaeghe, Business Innovation Expert, beantwoordt jouw 7 meest prangende vragen

Op donderdag 25 april 2024 staat het webinar ‘Ontdek het Generatieve AI-landschap van Microsoft’ op…