Evenement

BIWUG sessie “Data is the new gold”

Dit mag je verwachten:

BIWUG (wat staat voor Belgian Information Worker User Group) is een community voor iedereen in België met interesse in SharePoint en Office 365 producten. Hun doel is deze mensen samen te brengen en hen mogelijkheden bieden om kennis met elkaar te delen. Hiervoor organiseren zij op regelmatige basis avondsessies rond zowel technische als niet-technische onderwerpen, gegeven door mensen uit het veld. Spikees zijn grote liefhebbers van deze sessies, dus greep Spikes graag de kans een BIWUG-avond te hosten.  

Sprekers van dienst voor deze avond waren onze eigen Spikees. 

De aftrap werd gegeven door Rensmet de sessie “Data is the new gold. Samen met Rob bereidde hij een presentatie voor over welke data aanwezig is binnen Office365, wat zijn audit logs, hoe kan je ze raadplegen en wat kan je er allemaal mee doen. Aan de hand van twee demo’s toonde Rens hoe je deze data kan aanspreken met Flow, en vervolgens ook gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld het beheren en opvolgen van Security alerts binnen je tenant.  

Daarna brachten Ben en Tom een tweede sessie over het gebruik van de Microsoft Graph Data Connect voor AI gedreven innovaties. Met behulp van deze service kan je alle data binnen je Office365 tenant gebruiken, zonder dat deze data de tenant moet verlaten. Securitygewijs biedt dit heel veel interessante voordelen! Tenslotte toonde Tom aan de hand van een demo hoe je dit concreet kan aanpakken, om uiteindelijk met deze data intelligente applicaties te maken. 

 De sessies werden beëindigd met een korte, luchtige quizNogmaals proficiat aan Thomas van Breda voor het beste resultaat 

 Afsluiten deden we met een gezellige babbel over een SharePint (😉). Het was een erg boeiende avond vol nieuwe inzichten en interessante gesprekken! 

– Sara Immegeers, Business Innovation Consultant

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Prijs: €Gratis

Naar een gouden team met Microsoft Teams – NL

Gemotiveerde medewerkers zijn dé pijlers voor succes. Collaboratie-technologie is hiervoor een cruciale factor. Alles hierover op ons Teams event!
 • 8u - 13u
  Dinsdag 4 februari
 • Van der Valk Utrecht
  Winthontlaan 4
  3526 KV Utrecht

Prijs: €Gratis

VOLZET – Naar een gouden team met Microsoft Teams

Gemotiveerde medewerkers zijn dé pijlers voor succes. Collaboratie-technologie is hiervoor een cruciale factor. Alles hierover op ons Teams event!
 • 8u - 13u
  Donderdag 12 december
 • Kasteel den Brandt
  Beukenlaan 12
  2020 Antwerpen