• Home
  • Inspiratie
  • Spikes en Lotus Bakeries kiezen Microsoft-technologie om SharePoint intranet te bouwen.
Laatste update:

Video: Lotus Bakeries kiest Microsoft technologie

In overleg met Spikes koos Lotus Bakeries resoluut voor Microsoft-technologie om een ‘next-generation’ SharePoint intranet te bouwen. Bekijk hier de video.

Lotus Bakeries is een familiebedrijf dat authentieke specialiteiten levert in de koekjes- en gebakwereld: speculoos, peperkoek, wafels, gebakspecialiteiten, enz. Door de internationale groei geraakte informatie steeds meer verspreid over meerdere toepassingen, databases en gebruikersomgevingen. Dit terwijl communicatie en kennisdeling voor Lotus Bakeries absolute prioriteiten in het IT-beleid zijn.

In de zoektocht naar een nieuwe oplossing stonden twee vragen centraal: “Hoe kan ik als gebruiker de informatie vinden die ik nodig heb?” en “Hoe kunnen wij binnen het bedrijf beter samenwerken?” In overleg met Spikes koos Lotus Bakeries resoluut voor Microsoft-technologie om een ‘next-generation’ intranet te bouwen.

Lotus 250

Profiel

Lotus Bakeries is een groot familiebedrijf dat authentieke specialiteiten levert in de koekjes- en gebakwereld: speculoos, peperkoek, wafels, gebakspecialiteiten…

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

“Zero Friction ging op een digital journey met Spikes: “Vanaf het begin stonden kennisoverdracht en co-creatie centraal””

“Tijdens een traject van twee maanden heeft Spikes ons heel goed klaargestoomd voor de vervolgstappen…

Vanderstraeten: “Spikes heeft zijn sporen al verdiend in de bouwsector en daar varen wij op mee”

“Spikes is een nuchtere, zeer goede partner voor ons als bouwbedrijf,” zegt Wim Lemmens. Hij…