Laatste update:

Video: Collaboratie, communicatie en kennisdeling met SharePoint bij Lotus Bakeries

In overleg met Spikes koos Lotus Bakeries resoluut voor Microsoft-technologie om een ‘next-generation’ SharePoint intranet te bouwen. Bekijk hier de video.

Lotus Bakeries is een familiebedrijf dat authentieke specialiteiten levert in de koekjes- en gebakwereld: speculoos, peperkoek, wafels, gebakspecialiteiten, enz. Door de internationale groei geraakte informatie steeds meer verspreid over meerdere toepassingen, databases en gebruikersomgevingen. Dit terwijl communicatie en kennisdeling voor Lotus Bakeries absolute prioriteiten in het IT-beleid zijn.

In de zoektocht naar een nieuwe oplossing stonden twee vragen centraal: “Hoe kan ik als gebruiker de informatie vinden die ik nodig heb?” en “Hoe kunnen wij binnen het bedrijf beter samenwerken?” In overleg met Spikes koos Lotus Bakeries resoluut voor Microsoft-technologie om een ‘next-generation’ intranet te bouwen.

Lotus 250

Profiel

Lotus Bakeries is een groot familiebedrijf dat authentieke specialiteiten levert in de koekjes- en gebakwereld: speculoos, peperkoek, wafels, gebakspecialiteiten…

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

Euronav

Euronav kende Spikes als een bedrijf dat zich sterk profileert in het ontwikkelen van…

TUI

Spikes bleek de ideale partner te zijn om de interne samenwerking en communicatie naar…