• Home
  • Inspiratie
  • Spikes en Lotus Bakeries kiezen Microsoft-technologie om SharePoint intranet te bouwen.
Laatste update:

Video: Lotus Bakeries kiest Microsoft technologie

In overleg met Spikes koos Lotus Bakeries resoluut voor Microsoft-technologie om een ‘next-generation’ SharePoint intranet te bouwen. Bekijk hier de video.

Lotus Bakeries is een familiebedrijf dat authentieke specialiteiten levert in de koekjes- en gebakwereld: speculoos, peperkoek, wafels, gebakspecialiteiten, enz. Door de internationale groei geraakte informatie steeds meer verspreid over meerdere toepassingen, databases en gebruikersomgevingen. Dit terwijl communicatie en kennisdeling voor Lotus Bakeries absolute prioriteiten in het IT-beleid zijn.

In de zoektocht naar een nieuwe oplossing stonden twee vragen centraal: “Hoe kan ik als gebruiker de informatie vinden die ik nodig heb?” en “Hoe kunnen wij binnen het bedrijf beter samenwerken?” In overleg met Spikes koos Lotus Bakeries resoluut voor Microsoft-technologie om een ‘next-generation’ intranet te bouwen.

Lotus 250

Profiel

Lotus Bakeries is een groot familiebedrijf dat authentieke specialiteiten levert in de koekjes- en gebakwereld: speculoos, peperkoek, wafels, gebakspecialiteiten…

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

Euronav stapte over op de cloud met hulp van Spikes

“Voor ons is Spikes van zeer grote toegevoegde waarde geweest,” vertelt Steven De Mot, office IT-manager […]

TUI implementeerde Microsoft 365 en Teams

"Met de hulp van Spikes hebben wij onze processen geoptimaliseerd en een interne innovatie gerealiseerd."