Laatste update:

Video: Bridon-Bekaert kiest Microsoft technologie

Bridon-Bekaert kiest voor de Microsoft technologie en SharePoint als basis voor de uitrol van een nieuw ééngemaakt intranetplatform. Bekijk hier de case.

De uitdaging

Door een recentelijke fusie en de internationale groei van de organisatie was informatie verspreid over meerdere verouderde communicatie platformen binnen de verschillende entiteiten.

Bridon-Bekaert The Ropes Group is een succesvolle joint venture tussen Bekaert, wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklagen en Ontario Teachers’ Pension Plan, de eigenaar van Bridon. Door deze recentelijke fusie en de internationale groei was de informatie verspreid over meerdere verouderde communicatie platformen binnen de verschillende entiteiten.

Dit terwijl communicatie en kennisdeling binnen de Bridon-Bekaert Group absolute prioriteiten zijn in het HR-, Marketing- en IT-beleid. De visies en noden van Marketing, HR en IT werden gealignieerd en er werd gekozen voor een nieuw ééngemaakt intranetplaform op basis van Sharepoint Online. Bridon-Bekaert nam contact op met Spikes om een en ander te realiseren..

Bridon Bekaert 250

Profiel

Bridon-Bekaert The Ropes Group is een succesvolle fusie tussen Bekaert, wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën en Ontario Teachers’ Pension Plan, de voormalige eigenaar van Bridon.

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

“Zero Friction ging op een digital journey met Spikes: “Vanaf het begin stonden kennisoverdracht en co-creatie centraal””

“Tijdens een traject van twee maanden heeft Spikes ons heel goed klaargestoomd voor de vervolgstappen…

Vanderstraeten: “Spikes heeft zijn sporen al verdiend in de bouwsector en daar varen wij op mee”

“Spikes is een nuchtere, zeer goede partner voor ons als bouwbedrijf,” zegt Wim Lemmens. Hij…