Laatste update:

Over de workshop

In de ideale wereld werken teamleden efficiënt met elkaar samen. Iedereen weet perfect hoe ze moeten communiceren, slim vergaderen en de juiste beslissingen nemen. Helaas leven we niet in de perfecte wereld en gaat het er niet altijd zo productief aan toe.

Werknemers en teams verliezen gemiddeld zelfs een dag per week (!) aan productiviteit door inefficiënt gebruik van technologie op de werkvloer.

Deze workshop op maat zorgt ervoor dat een team efficiënter met elkaar zal samenwerken met behulp van Microsoft Office 365 en zo tot een dag per week aan productiviteit wint. We doen dit door het onderzoeken en analyseren van elke dagelijkse activiteit. We zorgen voor een pragmatische uitwerking van efficiëntere oplossingen zodat teams een dag per week productiever zijn.

Voor wie?

Teams en collega’s die vaak met elkaar samenwerken, een basiskennis Office 365 hebben en vooral slimmer willen samenwerken.

Waar en wanneer?

Deze workshop duurt één volledige dag en kan op elk moment worden geboekt. De workshop vindt plaats jullie op kantoor of een locatie naar keuze. De workshop wordt gegeven door twee Spikes Productivity Experten.

Programma

De workshop wordt volgens de Spikes ENGAGE methodologie gegeven. Voor de workshop wordt een bevraging gedaan om de huidige werksituatie in kaart te brengen. Deze resultaten stelt onze Productivity Expert in staat om de workshop op maat te brengen.

 • Envision
  We brengen visie en tonen jullie allerlei mogelijkheden. ‘Changing your (team’s) mindset!’
 • Navigate
  Onderzoek naar jullie typische werkdag en activiteiten (= de ‘journey’)
 • Generate
  Optimalisatie van de team’s journey
 • Adopt
  Stroop de mouwen maar op, hier gaan jullie zelf aan de slag met het gebruik van verbeterde technieken
 • Grow
  Hier gaan we nog een slag dieper in over de mogelijkheden en functionaliteiten
 • Enhance
  What’s next? We leren hoe je als individu en in team aan self-improvement kunt doen

Heb je een vraag?

Wens je meer informatie of heb je een vraag?
Aarzel niet ons te contacteren op 03/451.94.90 of te mailen naar alexander.backx@spikes.be

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content