Laatste update:

’7th Sky’ – De inspiratie van een weids uitzicht

Spikes breidde onlangs zijn kantoor in Antwerpen uit met een Co-creation Space. Op de 7de verdieping van het WAW-gebouw kunnen klanten en projectteams nu stimulerende workshops houden, geïnspireerd door het weidse uitzicht en de wolken.

Niet alleen de ‘digitale werkplek’ maakt een transformatie door: de fysieke werkplek evolueert ook. De tijd dat een kantoorruimte of vergaderruimte synoniem was met saaie kille ruimten waarin medewerkers onder flets tl-licht moeten werken en vergaderen, is definitief voorbij. En maar goed ook! Bij Spikes zijn we ervan overtuigd dat een warme, meer huiselijke kantoorinrichting de productiviteit stimuleert! We geloven dat een creatieve werkomgeving dé manier is om klanten, projectteams en werknemers tot innovatieve ideeën te brengen en hen een aangenamere werksfeer te bezorgen. Het resultaat: onze 7th Sky waar je kan vergaderen, (samen)werken, denken, creëren in tal van inspirerende ruimtes vol kunst en met uitzicht over heel Antwerpen.

  

Doel van onze co-creatie-ruimte is om over een omgeving te beschikken waarin teams op een actieve, inspirerende manier nieuwe oplossingen kunnen co-creëren. In onze 7th Sky Meetup Space vind je zowel een free-flow informele ruimte, als break-out rooms en een grote formelere vergaderzaal. Op die manier kunnen groepen tot 16 deelnemers in optimale omstandigheden brainstormen en ideeën uitwerken. Bezoekers bevestigen telkens weer: “Dit is een zeer inspirerende ruimte.”

Ben je op zoek naar een inspirerende en stimulerende ruimte voor een workshop, presentatie, seminarie, of andere… in centrum Antwerpen voor een groep tot 16 personen? Dan stellen wij graag onze 7th Sky ter beschikking. Contacteer ons voor meer info!

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde thema's

HR

Gerelateerde content

Over mijn studentenjob bij Spikes…

“Mensen met goesting doen samenwerken” zo luidt de missie van Spikes. En deze wordt ook in […]

Spikes Hackathon: Personal Assistance

19 april organiseerde Spikes een interne hackathon voor de business unit Technical Innovation! Een initiatief om […]