Evenement

Opname webinar: Teams + Power Platform, in 7 stappen naar zelfredzaamheid

Best-practices om versneld bedrijfsprocessen te automatiseren en de impact op de productiviteit van uw medewerkers in de praktijk te ervaren.

Dit mag je verwachten:

Wegens succes verlengd!

Microsoft Teams is de voorbije twee jaar hét communicatie- en collaboratieplatform bij uitstek geworden voor bedrijven en organisaties, niet in het minst getriggerd door het vele thuiswerk.  Hierdoor is versneld een proces van digitale transformatie gestart dat in de toekomst ongetwijfeld nog verder zal versnellen.

Naast de initiële doelstelling om ook vanop afstand beter met elkaar te communiceren en samen te werken bieden zich vanuit de business nu eveneens tal van scenario’s aan om efficiënter samen te werken in het kader van bedrijfsprocessen, en dit ondersteund door een scala aan bestaande of nieuw op te zetten business applicaties.

De uitdaging voor bedrijven bestaat erin om versneld alle nodige interne kennis op te bouwen om deze initiatieven professioneel te kunnen begeleiden.  Dit met de ambitie om alles op een beheersbare én gecontroleerde manier in de praktijk te kunnen brengen.

Tijdens dit webinar wordt vanuit de praktijk een helder kader geschetst omtrent alle mogelijkheden, demonstreren we real life scenario’s, en delen we een best-practices stappenplan zodat u versneld doch gecontroleerd meteen van start kan gaan.

AGENDA

  • Teams als applicatie platform : 1 + 1 = 3.  Alles wat je moet weten vooraleer van start te gaan.
    Een helder overzicht wat het is, welke varianten er zijn, waarom je dit wel of niet moet inzetten, waar en wanneer dit het best bruikbaar is, en hoe je er best mee van start kan gaan.  Kortom, een gids voor elke professional die de mogelijkheden wil verkennen van het Power Platform in combinatie met Microsoft Teams.
  • Praktijkscenario’s in de schijnwerper
    Een hands-on demonstratie van real-life scenario’s zoals elke organisatie die kent.  Aan de hand van herkenbare use cases die je ook zelf snel kan introduceren brengen we een breed beeld van wat de kracht van Teams + PowerApps uitmaakt.  Ervaar hoe je op basis van voorgedefinieerde applicatie templates meteen ook zelf aan de slag kan.
  • Stappenplan om dit in de praktijk te brengen
    De evolutie naar het opzetten van moderne collaboratieve applicaties binnen Teams kan je weliswaar niet tegenhouden, maar je kan het wel gecontroleerd introduceren. Ontdek de 7 concrete stappen die je absoluut moet doorlopen om dit traject succesvol af te ronden en te evolueren tot een staat van zelfredzaamheid.

Opname bekijken

Heb je het webinar gemist, maar bekijk je graag de opname? Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt de link naar de opname.
Dirk Verhaeghe

Dirk Verhaeghe

Sales Manager Spikes

Yves Kerwyn

Yves Kerwyn

Power Platform Ambassador Microsoft

Ben Van Mol

Ben Van Mol

Solution Architect Technical Innovation Spikes

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

10u30 - 12u00

Dinsdag 27 september 2022

Locatie

live webinar

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Bostoen:“Voor ieder probleem heeft Spikes een oplossing geboden!”

“Voor ieder probleem heeft Spikes een oplossing geboden,” zegt Leen Depraeter. Als IT-manager bij Bostoen…

Webinar: Hoe connecteer & engageer je GEN Z-medewerkers?

Inschrijven Het wordt ongetwijfeld een boeiend webinar dat je zeker niet wil missen! Schrijf je…