Evenement

Webinar: Power Platform, Het Wilde Westen of het Beloofde Land?

Hoe innovatie stimuleren zonder de controle te verliezen?

Dit mag je verwachten:

Low-code platformen zoals het Power Platform bieden vrijwel iedereen binnen een organisatie de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze bedrijfsprocessen in applicaties of digitale oplossingen gieten, zonder dat hier een pro-developer in moet tussenkomen.

De opportuniteiten en de potentiële meerwaarde van een low-code platform zijn groot maar impliceren ook een verschuiving van verantwoordelijkheden van IT naar andere delen van de organisatie. Hierdoor kan de uitdaging voor IT-managers om de initiatieven van niet-IT-medewerkers onder controle te houden eveneens groot zijn.

Dit doe je door de juiste digitale ‘vangrails’ te plaatsen zodat deze medewerkers niet uit de bocht vliegen wanneer ze enthousiast met het Power Platform aan de slag gaan.

We denken hierbij aan het uitwerken en opzetten van de juiste omgevingsstrategieën, data loss policies te implementeren zodat gevoelige data niet uitlekken en men slim om kan gaan met wie waar toegang toe heeft.

Tijdens ons webinar “Power Platform, het Wilde Westen of het Beloofde land? Hoe innovatie stimuleren zonder controle te verliezen“ bespreken we hoe je rekening houdend met bovenstaande de juiste fundamenten legt voor je Power Platform omgeving. Door te begrijpen hoe de verschillende onderdelen van het platform met elkaar samenwerken, kan je een stabiele maar flexibele basis creëren waarop je verder kunt bouwen.

Dit zorgt ervoor dat het gebruik van het platform niet alleen een zegen is voor de organisatie, maar ook voor de IT-afdeling zelf.

Wat staat er op de agenda?

  • Kennisdeling & Spikes visie rond governance uitdagingen, aangevuld met best practices omtrent omgevingen en de daarbijbehorende strategieën, data loss policies en role based access.
  • Q&A

Inschrijven

Het wordt ongetwijfeld een boeiend webinar dat je zeker niet wil missen! Schrijf je in via onderstaand formulier en ontvang de uitnodiging.

Zie je het formulier niet? Kijk dan even na of je de cookies hebt geaccepteerd zodat het zichtbaar wordt.

Joachim Claes

Joachim Claes

Business innovation consultant

Dirk Verhaeghe

Dirk Verhaeghe

Sales manager

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

11u00 - 12u00

Dinsdag 20 juni 2023

Locatie

live webinar

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Bostoen:“Voor ieder probleem heeft Spikes een oplossing geboden!”

“Voor ieder probleem heeft Spikes een oplossing geboden,” zegt Leen Depraeter. Als IT-manager bij Bostoen…

Webinar: Hoe connecteer & engageer je GEN Z-medewerkers?

Inschrijven Het wordt ongetwijfeld een boeiend webinar dat je zeker niet wil missen! Schrijf je…