Evenement

Webinar: Intelligent Meeting Management in Teams

Win tijd door efficiënt te vergaderen met Microsoft Teams

Dit mag je verwachten:

Het gebruik van Microsoft Teams is dit jaar enorm gestegen. Veel organisaties moesten noodgedwongen de stap maken naar thuiswerk en ontdekten Microsoft Teams als hulpmiddel. Om toch steeds een stap voor te hebben op de concurrentie is het van belang Teams als digitale werkplek volledig te benutten. In dit webinar tonen we enerzijds hoe je efficiënt meetings voorbereidt, houdt en opvolgt. Evenals enkele apps en bots die je kan inzetten om de samenwerking in jouw team of organisatie naar een hoger niveau te tillen.

  • Do More With Teams
    Breid Teams uit van een samenwerkingsplatform naar een complete, digitale werkplek. Ontdek de nieuwste features en laat je inspireren door Ine Princen, Product Marketing Manager M365 bij Microsoft.
  • Efficiënt vergaderen in Teams: hoe kan je jouw meetings best voorbereiden, houden en verwerken met behulp van de out-of-the-box tooling?
    Elke meeting kent min of meer dezelfde fasen. Upgrade jouw meetings door in iedere fase best practices toe te passen. Denk hierbij aan meeting templates, samenwerken aan de meeting agenda of het opvolgen van acties en beslissingen.
  • Slimmer samenwerken in Teams: Welke apps en bots kan je inzetten om de interne samenwerking en communicatie te verbeteren. Aan de hand van concrete cases tonen we hoe Teams jouw verschilmaker kan zijn.

Inschrijven

Het wordt een geweldig webinar en we hopen je te verwelkomen! Schrijf je in via onderstaand formulier en ontvang de uitnodiging.

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

11u - 12u30

Vrijdag 13 november

Locatie

live webinar

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Webinar: Future-proof je klantendienst met AI

Inschrijven Het wordt ongetwijfeld een boeiend webinar dat je zeker niet wil missen! Schrijf je…

Klare.ai zet data en kennis om in collectief brein op de werkvloer

AI-oplossing beschermt data van bedrijven en verhoogt productiviteit