Evenement

Webinar: Future-proof je klantendienst met AI

Hoe kan AI je responstijd verkleinen? Welke uitdagingen brengt AI met zich mee?

Dit mag je verwachten:

In de afgelopen jaren heeft de integratie van Artificiële Intelligentie (AI) in klantenservice een revolutionaire verschuiving teweeggebracht in de manier waarop bedrijven met hun klanten omgaan. Door gebruik te maken van de kracht van AI kunnen bedrijven nu efficiëntere, persoonlijkere en naadloze klantenondersteuning bieden, wat resulteert in een grotere klanttevredenheid, verbeterde merkloyaliteit en een concurrentievoordeel op de markt.

Tijdens dit webinar ‘Future-proof je klantendienst met AI’ zullen we dieper ingaan op de voordelen van AI in klantenservice en de impact ervan op zowel bedrijven als klanten. We zullen specifiek ingaan op de uitdagingen waarmee customer service medewerkers worden geconfronteerd en hoe AI-oplossingen hen kunnen ondersteunen.

Daarnaast zullen we bespreken hoe AI kan worden gebruikt om trends en patronen in klantvragen te analyseren aan de hand van relevante klantencases. Het monitoren van grote hoeveelheden gegevens wordt eenvoudiger en sneller met AI, waardoor bedrijven waardevolle inzichten kunnen verkrijgen en betere beslissingen kunnen nemen om de klantervaring te verbeteren.

Uit onderzoek van Gartner blijkt dat klantenserviceorganisaties die AI integreren in hun multichannel klantbetrokkenheidsplatforms tegen 2025 een toename van 25% in operationele efficiëntie zullen ervaren.

Mis dit webinar niet om te leren hoe AI uw klantenservice kan transformeren en uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Wat staat er op de agenda?

  • Spikes’ kijk op AI
  • Uitdagingen Customer Service
  • Basisconcepten AI
  • Relevante klantencases AI
  • Q&A

Inschrijven

Het wordt ongetwijfeld een boeiend webinar dat je zeker niet wil missen! Schrijf je in via onderstaand formulier en ontvang de uitnodiging.

Zie je het formulier niet? Kijk dan even na of je de cookies hebt geaccepteerd zodat het zichtbaar wordt.

Pieter Vermeersch

Pieter Vermeersch

Business developer

Wout Vanduffel

Wout Vanduffel

Solution architect

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

11u00 - 12u00

Donderdag 28 september 2023

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Klare.ai zet data en kennis om in collectief brein op de werkvloer

AI-oplossing beschermt data van bedrijven en verhoogt productiviteit

“Zero Friction ging op een digital journey met Spikes: “Vanaf het begin stonden kennisoverdracht en co-creatie centraal””

“Tijdens een traject van twee maanden heeft Spikes ons heel goed klaargestoomd voor de vervolgstappen…