Evenement

Webinar: De sleutel tot duurzame waardecreatie

Hoe kennisdeling optimaliseren om tot robuuste oplossingen te komen die door de hele organisatie gebruikt worden?

Dit mag je verwachten:

Organisaties worden geconfronteerd met een nieuwe generatie medewerkers die opgegroeid zijn met ‘apps’ en hoge verwachtingen stellen aan hun digitale werkomgeving. Maar ook klanten, die verwend worden door de Googles en Apples van deze wereld, beginnen hogere eisen te stellen.

Kortom, IT staat voor de uitdaging om steeds sneller en beter te voldoen aan deze vraag om verandering. Hoe kan een organisatie met een low-code oplossing als het Power Platform hierop inspelen?

De kracht van een organisatie ligt in het maximaal benutten van de talenten en kennis van haar medewerkers. Low-code oplossingen kunnen niet-IT medewerkers in hun kracht zetten door hen op een overwegend visuele manier zelf oplossingen te laten bouwen. Dit vermindert de nood en druk op IT opdat een breder scala aan profielen binnen de organisatie aan het werk kan om oplossingen te bouwen. Wanneer een organisatie zich hiervoor openstelt en deze evolutie wenst te omarmen, dwingt zich ook een organisatorische aanpassing op.

In dit webinar, waar change & adoption centraal staan, nemen we je mee op pad en onderzoeken we hoe organisaties hun in house talent kunnen stimuleren en optimaliseren met behulp van het Power Platform.

Wat staat er op de agenda?

  • Inspirerende voorbeeldcases
    Hoe pakken andere organisaties dit aan? En hoe impacteert dit de productiviteit  en flexibiliteit van de werknemers?
  • Het Maturity Model
    We zoomen in op de menselijke en organisatorische aspecten van dit maturity model. Het overbrengen van Power Platform-kennis van enkelingen  naar de bredere organisatie maar ook het samenbrengen van de juiste (multidisciplinaire) expertises zijn belangrijke aspecten om groei te inspireren en faciliteren.
  • Hoe kom je tot ideeën voor business cases en hoe identificeer je de juiste om mee te starten?
    Wanneer een organisatie matuurder wordt, zijn personal productivity cases louter nog een vertrekpunt maar dient de focus gelegd te worden op grotere bedrijfsprocessen met grotere impact. Het is belangrijk om de juiste stakeholders samen te brengen, hun vraag te analyseren en een inschatting te maken van welke zaken de organisatie effectief vooruit kunnen helpen.

Inschrijven

Het wordt ongetwijfeld een boeiend webinar dat je zeker niet wil missen! Schrijf je in via onderstaand formulier en ontvang de uitnodiging.

Sara Immegeers

Sara Immegeers

Change & adoption consultant

Dirk Verhaeghe

Dirk Verhaeghe

Sales manager

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

11u00 - 12u00

Dinsdag 9 mei 2023

Locatie

live webinar

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Webinar: Future-proof je klantendienst met AI

Inschrijven Het wordt ongetwijfeld een boeiend webinar dat je zeker niet wil missen! Schrijf je…

Klare.ai zet data en kennis om in collectief brein op de werkvloer

AI-oplossing beschermt data van bedrijven en verhoogt productiviteit