Evenement

Opname webinar: De Microsoft Clouds Collaboration Trends 2023

Welke technologieën verdienen jouw focus volgend jaar om de samenwerkingsproductiviteit van medewerkers en teams te optimaliseren?

Dit mag je verwachten:

Organisaties omarmen de hybride werkplek meer en meer, ook als we kijken naar de evoluties in de Microsoft clouds lijkt de groei in collaboratietechnologieën niet te stoppen.
29% van de bedrijfsleiders gelooft dat medewerkers min. 3 dagen per week op kantoor aanwezig moeten zijn om een sterke organisatiecultuur te bewaren. De rest blijft vasthouden aan de hybride werkplekken (NTT, 2021). De toekomst brengt dus zeker een mix van samenwerken op afstand en op locatie. Maar wat met de technologie?

Waarop zet Microsoft in voor 2023? Welke technologieën verdienen jouw focus volgend jaar om de samenwerkingsproductiviteit van medewerkers en teams te optimaliseren?
Onze experts geven hun kijk op de belangrijkste trends in het Microsoft platform.

Wat staat er op de agenda?

 • Boost je werkplek, op kantoor, thuis en overal daartussen
  Een korte introductie door Dirk Verhaeghe over de belangrijkste trends die bijdragen tot een hogere samenwerkingsproductiviteit.
 • Slim samenwerken en communiceren in context van de medewerker
  Hoe blijven onze medewerkers geconnecteerd? Hoe zorgen we dat ze ook vanop afstand vlot met elkaar kunnen werken? Hoe ondersteunen we hen zo maximaal mogelijk? Ben van Mol, solution architect, geeft alvast een tipje van de sluier: Microsoft Places, Teams Premium, Power Platform,…
 • Een adaptieve werkomgeving voor medewerkers én IT
  Hoe ondersteunt een contextuele werkomgeving het hybride werken voor de eindgebruiker? Welke vernieuwde mogelijkheden zijn er om cloud migraties te optimaliseren? Naast antwoorden op deze vragen bespreekt Christophe Lambrecht, infra & security expert, ook de laatste trends in security (bv. ZeroTrust).
 • Doe meer met minder: Breng innovatie in een stroomversnelling
  Integraties en ontwikkelingen met low code en pro code vereisen een nauwe samenwerking tussen business en IT. Wanneer gebruik je low code (bv. PowerApps)? Wanneer zet je best een pro code developer in op tools te ontwikkelen?In bevragingen merken we alsmaar vaker dat klanten AI willen embedden in hun producten en diensten. En terecht. AI wordt meer en meer toegankelijk voor iedereen. Solution architect Wout Vanduffel licht dit en een overzicht van de nieuwe trends met focus op NLP toe tijdens het webinar.

Opname bekijken

Heb je het webinar gemist, maar bekijk je graag de opname? Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt de link naar de opname.

 

 

Dirk Verhaeghe

Dirk Verhaeghe

Sales Manager Spikes

Christophe Lambrecht

Christophe Lambrecht

Team Lead Cloud Infra

Ben Van Mol

Ben Van Mol

Solution Architect Technical Innovation

Wout Vanduffel

Wout Vanduffel

Solution architect

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

10u30 - 12u00

Donderdag 8 december 2022

Locatie

live webinar

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Webinar: Future-proof je klantendienst met AI

Inschrijven Het wordt ongetwijfeld een boeiend webinar dat je zeker niet wil missen! Schrijf je…

Klare.ai zet data en kennis om in collectief brein op de werkvloer

AI-oplossing beschermt data van bedrijven en verhoogt productiviteit