Evenement

Opname webinar: De kracht van generatieve AI voor bedrijfstoepassingen

Wat is het potentieel achter deze technologie? Hoe kan je er als IT-leider concreet mee aan de slag?

Dit mag je verwachten:

De laatste acht maanden werden de media gedomineerd met opwinding rond generatieve AI. De veelzijdige toepassingsgebieden en de aanzienlijke meerwaarde ervan in een bedrijfscontext zijn onmiskenbaar. Maar te midden van deze overvloed aan informatie, hoe onderscheidt jouw bedrijf de feiten van de fictie? Met onze diepgaande ervaring in AI op ongestructureerde data, bieden wij je tijdens deze sessie een solide kompas om serieus aan de slag te gaan met Gen AI.

Wist je dat bedrijven die AI op een effectieve manier integreren, hun productiviteit gemiddeld met 30% kunnen verhogen? (McKinsey & Company)

Bovendien blijkt uit onderzoek dat bedrijven die snel innoveren met AI 50% meer kans hebben op groei in omzet en marktaandeel. Dit benadrukt het strategische belang van het omarmen van deze technologie in jouw bedrijfsstrategie. De impact van Generatieve AI strekt zich uit over diverse sectoren. In een tijdperk waarin klantbetrokkenheid en differentiatie cruciaal zijn, kan het integreren van Generatieve AI je een concurrentievoordeel opleveren dat het verschil maakt.

Wat staat er op de agenda?

 • Onze visie: het collectief brein
   Door de opkomst van Large Language Modellen (LLM’s) wordt AI toegankelijker dan ooit. Iedereen kent ondertussen Chat-GPT, maar zal de toepassing van deze technologie nu de gewenste resultaten opleveren? Graag lichten we onze visie toe over hoe wij geloven dat opgebouwde en gestolde bedrijfskennis zal leiden tot een echt competitief voordeel, en welke plaats LLM’s in dit verhaal zullen krijgen.
 • Belichting en werking van LLM’s
   Voordat men als organisatie aan de slag kan gaan met Gen AI, is het belangrijk om een high-level begrip te krijgen van hoe de technologie werkt. Tijdens dit onderdeel gaan we dieper in op de onderliggende werking van LLM’s en hoe bedrijfskennis aangewend kan worden om tot waardevolle resultaten te komen op een veilige manier.
 • Use cases en demo
   Hoewel use cases beperkt zijn tot onze eigen verbeelding, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Daarom inspireren we je graag met verschillende use cases die we afgelopen jaren bij onze klanten hebben uitgewerkt. Ook geven we je een plan van aanpak mee over hoe je als organisatie aan de slag kan om het potentieel van Gen AI intern te ontginnen.
 • Q&A

Schrijf je nu in en geef je bedrijf een voorsprong met Gen AI! 💡

Opname bekijken?

Heb je het webinar gemist? Geen probleem! Via onderstaand formulier ontvang je de opname in je mailbox.

Zie je het formulier niet? Kijk dan even na of je de cookies hebt geaccepteerd zodat het zichtbaar wordt.

Pieter Vermeersch

Pieter Vermeersch

Business developer

Wout Vanduffel

Wout Vanduffel

Solution architect

Guy De Pauw

Guy De Pauw

CEO @Textgain

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

11u00 - 12u00

Dinsdag 24 oktober 2023

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Bostoen:“Voor ieder probleem heeft Spikes een oplossing geboden!”

“Voor ieder probleem heeft Spikes een oplossing geboden,” zegt Leen Depraeter. Als IT-manager bij Bostoen…

Webinar: Hoe connecteer & engageer je GEN Z-medewerkers?

Inschrijven Het wordt ongetwijfeld een boeiend webinar dat je zeker niet wil missen! Schrijf je…