Evenement

Hoe en waarom van Skype naar Teams

Skype for Business is verleden tijd. Microsoft Teams is de toekomst. Hoe en waarom je nu moet overstappen.

Dit mag je verwachten:

Skype for Business is, of was, een geweldig platform voor spraak- en video-oproepen, instant messaging en het opzetten en houden van vergaderingen. De toekomst is nu Microsoft Team, een kernonderdeel van het Office 365-portfolio. Het is modern en omvat tal van functies die aan een razendsnel tempo uitbreiden.

Microsoft Teams berust op de jarenlange Microsoft-ervaring in Unified Communications (UC) en samenwerkingstechnologie. Tegelijkertijd is het een geheel nieuwe oplossing die gebouwd is voor de cloud- en social media-gestuurde omgeving van vandaag.

Neem deel aan het Spikes webinar op maandag 30 maart samen met CoreView, Microsoft en Damovo.
U kan zich verwachten aan interessante inzichten over de verschillen en voordelen van Microsoft Teams tegenover Skype for Business, een praktische aanpak over hoe je Skype for Business kan uitfaseren en hoe je eindgebruikers hierop kan voorbereiden. De concrete agenda vindt u hieronder.

Het wordt een geweldig webinar en we hopen je te verwelkomen!

Agenda

Hieronder kan je de agenda topics terugvinden. 

  • Van Skype for Business naar Microsoft Teams, alles over een succesvolle migratie volgens Remco de Kramer, Product Marketing Manager Modern Workplace bij Microsoft.
  • Een concrete aanpak om Skype for Business uit te faseren en de nodige Microsoft Teams infrastructuur te implementeren door Steven Verbeke, accountmanager bij Damovo. Denk hierbij eveneens aan intelligent call routing, traditionele voice integratie en Teams direct routing.
  • De eenvoudigste weg naar eindgebruiker adoptie d.m.v. intuïtieve JIT (Just In Time) contextuele video’s en campagnes door Anthony Atiye, Territory Manager, Benelux & Ireland bij CoreView.

Inschrijven

Schrijf je snel in. In de bevestigingsmail ontvang je al de nodige informatie. Indien je niet kan deelnemen, schrijf je alsnog in en we sturen jou de opnames achteraf.

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

11u - 12u

Maandag 30 maart

Locatie

live webinar

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Webinar: Future-proof je klantendienst met AI

Inschrijven Het wordt ongetwijfeld een boeiend webinar dat je zeker niet wil missen! Schrijf je…

Klare.ai zet data en kennis om in collectief brein op de werkvloer

AI-oplossing beschermt data van bedrijven en verhoogt productiviteit