Evenement

AFGELOPEN – Webinar: Een intelligent pre-sales proces bij aanbestedingen

Wees de concurrentie te slim af door AI in te zetten en te integreren met Microsoft Teams via het Azure platform.

Dit mag je verwachten:

Het beantwoorden van projectopdrachten, zoals bijvoorbeeld aanbestedingen in de bouw, overheidsopdrachten bij ICT ondernemingen of Europese tenders is een complex gegeven. Door de ellenlange lijsten van vereisten is het niet eenvoudig om door de bomen het bos te blijven zien. Bovendien is er om een compleet dossier te kunnen indienen, vaak een multidisciplinair team nodig om voor elke vereiste de juiste antwoorden te vinden. Zo zie je bijvoorbeeld in grotere infrastructuur dossiers dat er los van de bouwtechnische vereisten ook eisen worden gesteld aan bijvoorbeeld de ICT ondersteuning, project management capaciteiten, etc. Je hebt dus een diverse groep aan knappe koppen nodig die je samen moet laten werken.

Het gevolg is dat er veel tijd (lees geld) verloren gaat aan het indienen van deze dossiers. In het webinar van 3 mei leggen we uit hoe je door een mix te maken van AI (gebruikmakend van NLP technieken), de integratiemogelijkheden van het Microsoft Azure platform en de collaboratiemogelijkheden van Microsoft Teams het verwerken van complexe documenten tot een goed einde kan brengen.

Je kan je verwachten aan volgende topics:

  • Documenten verwerken met een digitale assistent 
    Guy De Pauw (CEO van Textgain) geeft inzicht in wat de mogelijkheden zijn bij het verwerken van documenten met NLP in een bredere zin (documenten vergelijken, vereisten uit documenten halen, etc.) en hoe dit kan gebruikt worden om AI als digitale assistent in te zetten.
  • AI-technieken inzetten in Office 365, Microsoft Teams en Azure om slimmer samen te werken aan complexe documenten zoals aanbestedingen
    Wout Vanduffel (Solution Architect Applicatie Innovatie bij Spikes) licht toe op welke manier we Office 365 en Microsoft Teams in combinatie met Artificiële Intelligentie kunnen gebruiken om efficiënter samen te werken aan complexe documenten. Daarnaast geeft hij inkijk in hoe zo’n architectuur er uit kan zien met het Azure platform als basis.
  • Voorbeelden uit de praktijk
    Naast het efficiënt opmaken van aanbestedingen, geven we nog enkele andere voorbeelden uit de praktijk waarbij Artificiële Intelligentie in Office 365 voor veel tijdswinst heeft gezorgd.

Opname bekijken

Heb je het webinar gemist, maar bekijk je graag de opname? Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt de link naar de opname.
Pieter Vermeersch

Pieter Vermeersch

Business Developer Application Innovation Spikes

Guy De Pauw

Guy De Pauw

CEO Textgain

Wout Vanduffel

Wout Vanduffel

Solution Architect Application Innovation Spikes

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

11u00 - 12u00

Dinsdag 3 mei 2022

Locatie

live webinar

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

De ultieme checklist voor je IT on- en offboarding proces

  In onze vorige blog “5 struikelblokken bij het onboarden van nieuwe medewerkers” is het…

5 struikelblokken bij het onboarden van nieuwe medewerkers

Wat zijn de grootste struikelblokken? En hoe maak je zelf een effectief onboarding programma?