Evenement

Webinar: Altijd bereikbaar met Microsoft Teams Phone

Een all-in-one oplossing voor KMO’s die steeds bereikbaar willen zijn.

Dit mag je verwachten:

Een applicatie om te bellen, een andere om te chatten, nog een andere om samen te werken of meetings te houden. Het wordt bijna onmogelijk om zo het overzicht te bewaren of laat staan van te thuis uit te werken… Of niet? We inspireren jou graag met de verschillende mogelijkheden van Microsoft Teams Phone in dit webinar:

  • Demo van verschillende relevante Teams Phone use cases voor de KMO
    Door de modernisering van het huidige samenwerkingslandschap met Microsoft Teams, kan een receptioniste prima van thuis uit de telefoons aannemen en deze efficiënt doorschakelen naar een collega die beschikbaar is op dat moment. Of maak gebruik van de slimme AI-technologie in Teams die de inkomende oproep automatisch doorschakelt in lijn met de business scenario’s van toepassing.
  • SLV Belgium – klantenervaring met Teams Phone
    Hybride werken zorgde ook bij lichtproducent SLV voor een omschakeling naar Microsoft Teams Phone. Zij zochten naar een oplossing die zowel hun interne communicatie, als die met hun klanten kon ondersteunen. Na het bekijken van de verschillende mogelijke aanbieders, zijn ze voor Teams Phone gegaan. Waarom zij deze keuze maakte en hoe ze vandaag bellen en samenwerken, vertellen we graag tijdens het webinar.

Schrijf je alvast in want plaatsen zijn beperkt!

Inschrijven

Het wordt een geweldig webinar en we hopen je te verwelkomen! Schrijf je in via onderstaand formulier en ontvang de uitnodiging.

Inschrijvingsprijs

€ Gratis

Datum

10u30 - 11u30

Dinsdag 25 januari 2022

Locatie

live webinar

Evenement delen met een collega?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde content

Spikes en Resilient Security bundelen krachten

Nieuw partnership zorgt voor andere kijk op cybersecurity: Spikes en Resilient Security doen organisaties productief, slim […]

Bellen in de cloud – doen of niet?

E-mails horen in de cloud. Weinig bedrijfsleiders zullen je nog het tegendeel beweren. De tijd…