Laatste update:

Video: Spikes automatiseert beleidscyclus AZ Klina

Om de beleidscyclus te automatiseren koos AZ Klina voor de know-how van Spikes ondersteund door de juiste Microsoft tools.

De uitdaging

Om de beleidscyclus transparanter te maken en vooral te automatiseren koos AZ Klina voor de know-how van Spikes ondersteund door de juiste Microsoft tools.

Dagelijks gaan in AZ Klina meer dan 1.700 gespecialiseerde artsen, medewerkers en vrijwilligers voluit voor zorg. Hierbij staat de patiënt centraal. Voluit voor zorg betekent ook voluit voor groei, kwaliteit en innovatie. Een belangrijk proces hierin is de beleidscyclus. Om dit proces transparanter te maken en vooral te automatiseren koos AZ Klina voor de know-how van Spikes ondersteund door de juiste Microsoft tools.

Elke organisatie van enige omvang worstelt met de jaarlijkse beleidscyclus: input verzamelen voor verbeteringen, investeringen, aanwervingen, etc.; dan het overzichtelijk maken van al die aanvragen om de besluitvorming voor te bereiden; het overleg zelf m.b.t. de besluitvorming; de feedback naar de aanvragende partijen, statusrapportering tijdens de uitvoering van de goedgekeurde punten, etc.

Door al deze informatie gecentraliseerd gestructureerd vast te leggen en met de juiste (Microsoft) tools, ontstaat een transparant en geautomatiseerd proces waar iedereen tevreden over is.

Bekijk in onderstaande video hoe AZ Klina deze klus klaarde, tot grote tevredenheid van de hele organisatie.

AZ Klina 250

Profiel

AZ Klina is het acuut referentie- en revalidatieziekenhuis voor patiënten uit de regio Noord-Antwerpen.

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

“Zero Friction ging op een digital journey met Spikes: “Vanaf het begin stonden kennisoverdracht en co-creatie centraal””

“Tijdens een traject van twee maanden heeft Spikes ons heel goed klaargestoomd voor de vervolgstappen…

Vanderstraeten: “Spikes heeft zijn sporen al verdiend in de bouwsector en daar varen wij op mee”

“Spikes is een nuchtere, zeer goede partner voor ons als bouwbedrijf,” zegt Wim Lemmens. Hij…