Laatste update:

Video: Spikes automatiseert beleidscyclus AZ Klina

Om de beleidscyclus te automatiseren koos AZ Klina voor de know-how van Spikes ondersteund door de juiste Microsoft tools.

De uitdaging

Om de beleidscyclus transparanter te maken en vooral te automatiseren koos AZ Klina voor de know-how van Spikes ondersteund door de juiste Microsoft tools.

Dagelijks gaan in AZ Klina meer dan 1.700 gespecialiseerde artsen, medewerkers en vrijwilligers voluit voor zorg. Hierbij staat de patiënt centraal. Voluit voor zorg betekent ook voluit voor groei, kwaliteit en innovatie. Een belangrijk proces hierin is de beleidscyclus. Om dit proces transparanter te maken en vooral te automatiseren koos AZ Klina voor de know-how van Spikes ondersteund door de juiste Microsoft tools.

Elke organisatie van enige omvang worstelt met de jaarlijkse beleidscyclus: input verzamelen voor verbeteringen, investeringen, aanwervingen, etc.; dan het overzichtelijk maken van al die aanvragen om de besluitvorming voor te bereiden; het overleg zelf m.b.t. de besluitvorming; de feedback naar de aanvragende partijen, statusrapportering tijdens de uitvoering van de goedgekeurde punten, etc.

Door al deze informatie gecentraliseerd gestructureerd vast te leggen en met de juiste (Microsoft) tools, ontstaat een transparant en geautomatiseerd proces waar iedereen tevreden over is.

Bekijk in onderstaande video hoe AZ Klina deze klus klaarde, tot grote tevredenheid van de hele organisatie.

AZ Klina 250

Profiel

AZ Klina is het acuut referentie- en revalidatieziekenhuis voor patiënten uit de regio Noord-Antwerpen.

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

Royal Agrifirm Group: ‘Eindelijk een Smart Search-oplossing die écht voor ons werkt.’

“Tijdens het uitvoeren van een zeer effectieve implementatie heeft Spikes twee kwaliteiten aan de dag…

Celis, Celis & Liesse: zonder zorgen een krachtig, gedigitaliseerd notariaat

“Onder notariskantoren behoren wij nu tot de toppers qua digitalisering”