Laatste update:

Spikes en Resilient Security bundelen krachten

Nieuw partnership zorgt voor andere kijk op cybersecurity: Spikes en Resilient Security doen organisaties productief, slim én veilig samenwerken.

Spikes en Resilient Security slaan de handen ineen! De twee bedrijven zijn een partnerschap aangegaan om klanten te helpen bij het goed inrichten van cybersecurityprocessen en -tools. Dat ondersteunt de zakelijke behoeften met een sterke focus op de mens — individuele medewerkers, teams én de overkoepelende organisatie zijn zo in staat om hun productiviteit te verhogen. De partners hanteren een holistische kijk op beveiliging, waarbij de bedrijfsdoelstellingen van de klant centraal staan. Zo kunnen mensen elke dag met goesting productiever en slimmer samenwerken in een veilige omgeving, ondanks de complexer wordende hybride IT en applicatie infrastructuur van organisaties en het cybersecuritylandschap waarin zij zich bewegen.

Het beste van twee werelden: slimmer én veiliger samenwerken

Het huidige IT-landschap wordt alsmaar complexer. Meer toestellen, meer apps, verschillende apparaten, meer securityleveranciers, … De kosten om de veiligheid ervan kostenefficiënt te blijven bewaren, stijgen dus ook alleen maar. Daarom is er een groeiende behoefte aan een ICT-partner die alle componenten integreert en daarbij de bedrijfsnoden en de beste keuzes vooropstelt — onafhankelijk van het platform of de technologie die wordt gebruikt.

Het partnerschap van Spikes en Resilient Security biedt daarvoor de uitkomst. De twee bedrijven integreren alle beveiligingsnoden, zowel op organisatorisch als technisch vlak. Zij begrijpen als geen ander dat veiligheid meer is dan technologie alleen: security gaat over de business en de overkoepelende organisatiedoelstellingen. Daarom zorgen Spikes en Resilient Security er samen voor dat medewerkers productief en zonder barrières kunnen samenwerken, maar dat de voor het bedrijf gecreëerde waarde óók wordt beschermd.

Een moeilijk te vinden balans, want hiervoor is een correct raamwerk met rollen en verantwoordelijkheden op alle vlakken van beveiliging nodig. Het partnerschap combineert dan ook het beste van twee werelden: expertise en ervaring op het gebied van kennis-gebaseerde samenwerking én security.

Resultaat van de krachtenbundeling: maximale waarde creëren én beschermen

Spikes helpt mensen met goesting elke dag slimmer en productiever samen te werken. Dankzij zijn jarenlange ervaring met Microsoft Cloud-technologie weet het bedrijf precies wat wanneer werkt. Het heeft de opgedane kennis vertaald naar concrete producten, procedures en templates. Omdat Spikes nauwgezet meedenkt vanuit de bedrijfsdoelstellingen van klanten, hebben zij altijd nét een streepje voor op anderen.

In het steeds complexer wordende digitale landschap is zo’n ‘deskundige helpende hand’ onmisbaar. Als Microsoft FastTrack-partner heeft Spikes de nodige inzichten en expertise voorhanden om organisaties te begeleiden naar het hoogste digitale maturiteitsniveau. Daar is beveiliging een absolute noodzaak, maar nadrukkelijk geen doel op zich. Om mensen productief en zorgeloos te laten samenwerken, moet beveiliging een continu proces zijn.

Dát is waar Resilient Security om de hoek komt kijken. Deze expert helpt organisaties een duidelijk beeld te krijgen van de huidige cybersecurity-maturiteit door bestaande maatregelen, de effectiviteit daarvan én mogelijke bedreigingen in kaart te brengen. Het bedrijf adviseert hen vervolgens over de beste oplossing en begeleidt hen door het project. Via zijn Microsoft security operations services beschermt Resilient Security de kritieke assets in de organisatie en kan het potentiële bedreigingen snel detecteren. Met een focus op identiteits-, data- en werkplekbeveiliging mag het bedrijf zich met recht ‘specialist’ noemen.

De krachtenbundeling van Spikes en Resilient Security levert ook onze klanten een overduidelijk voordeel op: zij kunnen slimmer samenwerken om maximale waarde te creëren, die goed beschermd wordt in een complex digitaal landschap. En dankzij de holistische securityaanpak wordt de gehele beveiliging ondergebracht bij één partij!

Laat je digitale versnelling niet vertragen door security

Hoe kan je jouw mensen elke dag productief laten samenwerken in een veilige, hybride omgeving?

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

Microsoft 365 Copilot – Nu beschikbaar voor álle organisaties

Elke organisatie kan vanaf nu gebruik maken van Microsoft 365 Copilot, ongeacht de grootte.

Klare.ai zet data en kennis om in collectief brein op de werkvloer

AI-oplossing beschermt data van bedrijven en verhoogt productiviteit