Laatste update:

Microsoft 365 Copilot – Nu beschikbaar voor álle organisaties

Elke organisatie kan vanaf nu gebruik maken van Microsoft 365 Copilot, ongeacht de grootte.

De minimumdrempels m.b.t. aantal licenties gelden niet langer, waardoor ook medewerkers van kleine en middelgrote organisaties vanaf nu aan de slag kunnen met deze technologie. Tijd om van start te gaan dus! 
Maar stel je wel even volgende vragen?

 

  • Is mijn organisatie klaar om met deze technologie aan de slag te gaan op gebied van maturiteit, techniek, data en beveiliging?
  • Hoe kan Copilot optimaal ingezet worden als accelerator om sneller en efficiënter te werken, en hoe haal ik er het meeste waarde uit?
  • Welke impact heeft Copilot op mijn business processen? Zijn mijn medewerkers zich bewust van hoe ze Copilot nuttig kunnen inzetten?
Om u maximaal te ondersteunen heeft Spikes een best-practices gebaseerde implementatiemethodologie ontwikkeld die u kan helpen om Copilot effectief voor te bereiden, in te zetten en te adopteren. Want hoe eenvoudig werken met Copilot ook is, het blijft voor bedrijven wel van groot belang om goed doordacht en veilig te werk te gaan.
 
De Spikes-implementatiemethodologie bestaat uit drie fasen, elk gericht naar een specifiek doelpubliek binnen uw organisatie en met telkens verschillende acceleratoren voor een optimale inzet van de tool: Be Aware, Prepare en Drive Value.

Microsoft 365 Copilot – Nu beschikbaar voor álle organisaties

Be Aware

Samen creëren we bewustzijn en inspiratie over Copilot, stemmen een visie af op samenwerking en medewerkersbetrokkenheid, en beoordelen de bedrijfsfit en waarde van Copilot. We doen dit door aan de hand van een workshop, een maturity assessment en een business fit / value assessment.

Prepare

Deze stap richt zich op de technische gereedheid, gegevensbeheer, beveiliging, compliance en governance binnen uw organisatie voor Copilot. We doen dit door middel van volgende acceleratoren: een technical readiness assessment, een data governance assessment, en een security & compliance assessment.

Drive Value

Om de maximale waarde uit Copilot te halen, dienen medewerkers op de hoogte zijn van hoe ze deze technologie optimaal kunnen inzetten op een veilige manier, en moeten de onderliggende apps correct worden gebruikt. Spikes verzorgt deze training, implementeert een Copilot Center of Excellence en samen bouwen we een community rond het gebruik van de tool. We meten op een continue manier de impact, gebruikerstevredenheid en adoptie, zodat de tool op een gefaseerde manier verder kan worden uitgerold binnen de organisatie.

Met de Spikes implementatie aanpak kunt u ervoor zorgen dat uw organisatie voorbereid en in staat is om de maximale business waarde te halen uit Copilot. 

Wens je meer informatie? Neem gerust contact op via onderstaand formulier.

Categorieën

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde content

Klare.ai zet data en kennis om in collectief brein op de werkvloer

AI-oplossing beschermt data van bedrijven en verhoogt productiviteit

Start to run met het Power Platform

Hoe zorg je, als IT-manager, dat non-IT-medewerkers op termijn de 'Power Platform 10 miles' kunnen lopen […]