Power Platform

Meer dan een een productieve werkplek

Onze wederzijdse afhankelijkheden nemen alsmaar toe en steeds meer evolueren we naar intensieve samenwerkingsverbanden met onze klanten, onze leveranciers en andere stakeholders. We werken steeds meer in teams maar ook steeds meer virtueel met elkaar. Dit maakt dat we nood hebben aan technologie die deze nieuwe manieren van samenwerking ondersteunt.

Niet alleen moet deze technologie steeds innovatiever en slimmer zijn, Wise dus, maar tegelijk ook vloeiender, sneller en intuïtiever . Kortom een “seamless customer experience”.

Slimmer samenwerken in teams en organisaties

Met Office 365 beschik je wellicht al over een moderne, veilige digitale werkplek die jouw teams beter en productiever laat samenwerken. Maar Spikes helpt je om nog een stap verder te gaan, ’to Be Wise’:
 
  • Intelligent search & portals: er ligt steeds meer gereedschap in de gereedschapskist, er zijn steeds meer kanalen om documenten te delen, zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je bij het opzetten van een document classificatie structuur en configureren op maat. We passen autotagging toe (Data & AI) en indien gewenst zetten we dit op in een smart portal oplossing.
  • Smart process automation: verandering is nog de enige constante vandaag. Wij helpen organisaties omgaan met de voortdurend veranderende context door hun processen end-to-end onder de loep te nemen, te verbeteren en waar mogelijk te automatiseren.

Relevante technologieën

Slimmer samenwerken in de praktijk

Waarom kiezen voor Azure Integration Services?

Azure Integration Services als bouwstenen voor moderne applicatie integratie

Snel en efficiënt een winnend aanbestedingsdossier

Hoe kan je NLP-technieken inzetten in Office 365 en Azure om slimmer samen te werken aan […]

AI om documenten te verwerken: Natural Language Processing

Met NLP zijn we in staat om een massa aan ongestructureerde informatie te converteren naar een […]