Mensen elke dag met goesting
slimmer doen samenwerken

Het verleggen van grenzen is een noodzakelijke voorwaarde voor vooruitgang, iets waar we onze klanten dag in dag uit bij helpen. Het gaat ook niet alleen over technologie. Het gaat over mensen die technologie gebruiken, sterker maken.

Maak van jouw bedrijf een slimme organisatie die de concurrentie altijd een stap voor is

Onze filosofie Alles begint bij de mensen in de organisatie. Door hen mee te krijgen en te engageren kan je elke dag slimmer worden dan je concurrentie. Zonder die betrokkenheid van je medewerkers is er namelijk geen enkele basis om hen productiever te laten werken, en zo jouw klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Hoe we te werk gaan

Wij bedenken, samen met IT en de business, de juiste oplossing voor jouw uitdagingen. Door de huidige situatie eerst in kaart te brengen komen we zo tot een concreet, uitvoerbaar plan. Dat rollen we vervolgens uit op het tempo van jouw organisatie. Als jouw IT-partner streven wij ernaar mensen en teams in organisaties te helpen met de digitale uitdagingen van morgen. Onze Engage to Be Wise-aanpak sluit naadloos aan bij die missie.

Transparanter

Geen verrassingen, geen half werk. Je weet op voorhand wat het kost, hoe lang het duurt en wat we gaan doen.

Duurzamer

Spikes doet wat gedaan moet worden. We bieden steeds een duurzame oplossing en minimaliseren rework.

Slimmer

Elke fase in de implementatie van ons aanbod maakt het mogelijk dat we elkaar iedere dag slimmer maken.

Engage

Be Wise

Een partner die met je meedenkt

Door een jarenlange ervaring met Microsoft Cloud-technologie weten we exact wat werkt op welk moment. Spikes is daarom voor veel bedrijven hun all-in-one technologie partner. Door onze zes expertises te combineren zorgen we steeds voor een doordachte oplossing. Wij zijn er om bedrijven vandaag en morgen te helpen groeien in een veranderende wereld. Dat doen we in drie duidelijke stappen.

  • Stap 1: Laat je inspireren
  • Stap 2: Realiseer jouw projecten
  • Stap 3: Werk steeds opnieuw zonder zorgen

Stap 1: Laat je inspireren

Steeds beginnen we met een health check van jouw digitale omgeving. We controleren hierbij de adoptie van technologie binnen je organisatie en het beheer en de beveiliging van jouw huidige digitale omgeving. Tegelijkertijd nemen we interviews af bij alle betrokken gebruikers en medewerkers. Met deze informatie, en op basis van het huidige gebruik van technologie en toekomstige bedrijfsuitdagingen, stellen we een roadmap op.

Ons Customer Success Programma zorgt er daarnaast voor dat je steeds mee bent met de mogelijkheden van jouw licenties. Ieder kwartaal inspireren we je met updates en features die relevant zijn voor jouw organisatie.

Stap 2: Realiseer jouw projecten

Succesvolle digitale initiatieven vereisen vandaag een veel nauwere samenwerking tussen verschillende teams. Niet bij elke onderneming staan hiervoor meteen de juiste mensen klaar. Daarom voegt Spikes de ontbrekende expertises toe aan jouw teams. Hiervoor nemen we steeds verantwoordelijkheid op volgende domeinen;

  • We nemen advies verantwoordelijkheid: onze senior consultants en architecten zorgen ervoor dat je steeds volgens de Microsoft best practices geadviseerd wordt.
  • We nemen een competentie verantwoordelijkheid: met onze sourcing modellen voorzien we de juiste mensen met de juiste competenties in het juiste ritme.
  • We nemen project verantwoordelijkheid: via vaste prijs- en/of regie-contracten zorgen we dat de vooropgestelde resultaten tijdig geleverd worden.

Stap 3: Werk steeds opnieuw zonder zorgen

Een correct ingestelde cloud-omgeving van Microsoft levert je als tal van nuttige inzichten. Alerts en logboeken geven dagelijks informatie over het gebruik in jouw organisatie. Maar hoe houd je dit allemaal nog bij?

Met de Managed Services van Spikes garanderen wij een zorgeloze opvolging en beheer van jouw IT-omgeving. Zo kunnen jouw mensen erop vertrouwen dagdagelijks productief bezig te zijn zonder zich iets te moeten aantrekken van de technologie die hun daarbij ondersteunt.