Future-proof je KMO

Migrate to innovate

Om ook in de toekomst competitief en succesvol te groeien, moeten organisaties klaar zijn om technologie optimaal in te zetten.
 
Innovatie vertaalt zich zo naar productievere medewerkers, een betere klantbeleving en efficiëntere processen. Als Vlaamse KMO rijzen er wellicht vragen over de cloud, data en de toepassing van AI.

  • Laat mijn infrastructuur het toe om te innoveren met data en AI?
  • Waarom zou ik als KMO de cloud omarmen?
  • Hoeveel vertrouwen heb ik in onze huidige beveiligingsaanpak?
Spikes heeft bewezen baselines ontwikkeld op het gebied van Moderne Werkplek, Security, Cloud en AI om het innovatiepotentieel van uw bedrijf te verhogen.

Spikes ontzorgt jouw KMO

  • met een efficiënte en doordachte transitie naar de cloud
  • met een bewezen, vaste aanpak voor een succesvol security beleid
  • met een pragmatische aanpak voor data & AI

binnen een visie op lange termijn

Bewezen fundamenten voor de KMO van morgen

Spikes helpt je organisatie voorbereiden om een sterke marktpositie te verzekeren in een digitale toekomst, waar Data & AI een belangrijke rol spelen.

Ontdek onze baselines op het gebied van

  • Cloud
  • Security
  • Productivity
  • Data & AI

die jouw KMO kunnen versterken in een digitale toekomst.

Klant aan het woord: Van Havermaet

Bekijk hieronder wat Kristof Meesters, CEO Van Havermaet,  je vertelt over de samenwerking tussen Spikes en multidisciplinair advieskantoor Van Havermaet en wat het ‘Migrate to Innovate’-traject tot dusver heeft betekend.

Het Spikes Migrate to Innovate programma

Klaar voor digitale groei

Adaptive Workplace Baseline
Help uw medewerkers om veilig en efficiënt aan de slag te gaan met Microsoft 365, onafhankelijk van hun device of locatie volgens de principes van het ZeroTrust-model. De Spikes Adaptive Workplace Baseline garandeert een goede gebruikerservaring en een Microsoft Secure Score van >70%. Het omvat een bewezen aanpak die vertrekt vanuit een assessment en roadmap, en stoomt jouw organisatie zo klaar voor de NIS2-standaard.
 
Cloud Adoption Framework
Vertrekkende vanuit een assessment, en gebaseerd op onze best practices en het Microsoft Cloud Adoption Framework (CAF) heeft Spikes een gestandaardiseerde aanpak ontwikkeld die jouw organisatie van een managed omgeving voorziet. Hiernaast staat het u toe om optimaal gebruik te maken van de voordelen die de cloud biedt. Spikes maakt zo je bedrijfsapplicaties, processen en je virtuele datacenter-omgeving klaar voor innovatie met het oog op een verhoogde productiviteit.
 
AI Quickstart Framework
Het AI Quickstart Framework heeft als doel om organisaties te helpen bij het identificeren van de juiste cases, en het laagdrempelig aftoetsen van ideeën. Het omvat verschillende acceleratoren (Use Case Assessments, Roadmap, Pilot) die toestaan om u op een laagdrempelige manier van start te laten gaan met artificiële intelligentie.
 
Het resultaat van deze gecombineerde inspanningen? Een complete ontzorging zodat jouw KMO klaar is voor de digitale toekomst.
 

Klaar voor de volgende stap in jouw digitale reis?

"Een proactieve security assesment op voorhand is de beste voorbereiding. Enerzijds wordt in zo'n assesment verduidelijkt wat de organisatorische impact is bij een cyberaanval, nl. wie neemt welke taak op? Anderzijds brengt zo'n assesment ook in kaart welk niveau van beveiligingsmaturiteit de verschillende onderdelen hebben; governance, back-ups, admin accounts, externe toegangen, privacy, etc."

Dimitri De Rooze, Directeur Data & Digitale transformatie Zorgbedrijf Antwerpen

Starten met een sterk en veilig Microsoft cloud-first IT-fundament?

Bespreek samen met Patrick Vaesen, Business Developer, wat jouw KMO nodig heeft om zijn marktpositie te versterken binnen een snelveranderende digitale omgeving. Boek vrijblijvend een meeting in en begin te bouwen aan een sterk en veilig Microsoft cloud-first fundament.