• Home
  • Succesvolle moderne werkplek

Succesvolle moderne werkplek

Changing the way you work

Heel wat IT-projecten zijn niet succesvol omdat organisaties en medewerkers maar beperkt gebruik maken van de nieuwe technologie. Omdat mensen de voordelen hiervan niet kennen, wordt de huidige manier van werken niet aangepast en wordt de investering in nieuwe technologie teniet gedaan.
 

Vanuit Engage stimuleren we elke medewerker om continu te leren en voortdurend alert te zijn voor innovatie en op zoek te gaan naar nieuwe kansen om meer succesvol te zijn.

In drie stappen naar een succesvolle transformatie

Engage is een aanpak als geen ander. Samen definiëren we de nieuwe manier van werken en begeleiden we je medewerkers in dit veranderingstraject en zorgen we voor een gegarandeerd succes, élke dag.

Maximaal succes haal je door Engage in zijn geheel te doorlopen. Toch stap je in waar je wil.

Plan

Samen bouwen aan een plan dat jouw organisatie succesvol maakt.

Hoe? Met workshops waarbij we onze visie delen, jouw huidige situatie in kaart brengen en een business plan als basis voor jouw transformatie.

Spikes 21_06_18 HiRes-91

Launch

Implementeren van de nieuwe manier van werken en je medewerkers en teams opleiden.

Ready, set, go! Na je akkoord op het business plan en budget vliegen we er samen in en lanceren ons plan. De nieuwe manier van werken wordt geïmplementeerd en gebruikers worden opgeleid. Vanuit ons Engage Platform leveren we je controle en inzicht en alle tools om het succes van je adoptie te verbeteren.

Grow

Samen groeien en verbeteringen doorvoeren zodat iedere medewerker en teams elke dag succesvol zijn.

Hoe? Meten is weten, maar er is meer. We ondernemen nieuwe initiatieven ter verbetering van de vooropgestelde succes metrics, om zo de gewenste doelen te behalen.

Spikes 21_06_18 HiRes-59

Om een succesvolle organisatie te bereiken, dienen niet alleen jouw medewerkers maar ook jouw organisatie klaar te zijn voor de moderne werkplek. Slimme technologie is hierbij de basis. Ontdek hieronder onze producten waar we jouw organisatie naar het gewenste niveau krijgen.

Veilige werkplek

Met een moderne werkplek kan je vandaag van overal werken. Hierdoor is de beveiliging van deze werkplek van cruciaal belang voor jouw bedrijf. Hoe veilig is jouw bedrijf vandaag? Kom het te weten met onze security scan!

cyber-security-cybersecurity-device-60504
teamstrooms

Slimmer bellen

Met Microsoft Teams Rooms breng je de kracht van Microsoft Teams naar de vergaderruimte. Begin je vergaderingen met één druk op een knop, ervaar de hoge kwaliteit HD-audio en -video en deel content gemakkelijk in de ruimte en met externe deelnemers.

Slimmer vergaderen

Vergaderen binnen bedrijven wordt een steeds grotere uitdaging. Zo gebeurt het regelmatig dat één of meerdere deelnemers vanaf een andere locatie (remote) deelnemen aan een sessie. Ook worden tijdens een overleg of samenwerksessie steeds meer verschillende applicaties gebruikt om te tonen op een groot scherm.

steelcase-roam-mobile-stand-for-surface-hub-2-surface-hub-steelcase-445758_2000x

Laten we afspreken

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op! Je vindt ons in Antwerpen, Hasselt en Breda.