Sales

Verantwoordelijke voor Sales

Als verantwoordelijke voor Sales heb je drie grote doelstellingen: zorgen dat de gebudgetteerde omzet wordt gehaald, zorgen dat dat aan een aanvaardbare kost gebeurt, en zorgen dat je tevreden medewerkers hebt die maximale prestaties leveren. En tenslotte wil je zelf de juiste rapportering hebben om goed te kunnen opvolgen hoe de verkoop verloopt, en te kunnen ingrijpen waar nodig.

Jouw uitdagingen

Heb je er al bij stilgestaan dat je de tools die je hierbij kunnen helpen, al in huis hebt? Met Microsoft 365 kan je je verkoopproces beter stroomlijnen, je informatie beter beveiligen, en een duidelijk dashboard krijgen waarmee je de Sales dagelijks kan opvolgen. Bovendien geef je je medewerkers er de juiste hulpmiddelen mee om hun werk altijd en overal te kunnen doen, op hun smartphone of hun laptop, en dat op de meest veilige manier.

Zo kan je b.v. de drempel om bezoekrapporten snel en accuraat in te geven, verlagen. Of je kan de communicatie tussen je verkoop-buitendienst en de binnendienst verbeteren. Vergeet niet dat door de juiste tools te geven aan je medewerkers, dat een belangrijk element van de tevredenheid wordt.

Jij wil toch ook een werkgever zijn waar ze graag voor werken, niet?

Wat wil jij bereiken?

Technologie drijft de veranderende wereld om ons heen. Het is bewezen dat bedrijven die technologie goed omarmen, succesvoller zijn. Welke bedrijfsuitdagingen zou jij aanpakken met de kracht van technologie?

Relevante kennis

De moderne digitale werkplek voor Sales

Een sterke basis voor elk sales team dat meer wil verkopen

Interview met onze nieuwe Sales!

Onlangs startten er 3 nieuwe Spikees die ons sales team komen versterken. Ontmoet Mathieu…

Het duurzaam concurrentieel voordeel van tekstclassificatie

Volgens experten is 80% van alle informatie ongestructureerd, waarvoor geldt dat 'tekst' daar het…