HR

Verantwoordelijke voor HR

Als verantwoordelijke voor HR wil je er enerzijds voor zorgen dat de HR-gerelateerde procedures en processen zo vlot en goedkoop mogelijk verlopen. Anderzijds wil je ervoor zorgen dat je nieuwe medewerkers gemakkelijk kan aantrekken, en wil je dat alle medewerkers met plezier blijven komen werken.

Je wil een gewaardeerde werkgever zijn. ICT kan je daarbij helpen.

Jouw uitdagingen

Heb je er al bij stilgestaan dat je de tools die je hierbij kunnen helpen, al in huis hebt? Met Microsoft 365 kan je processen stroomlijnen en automatiseren, zodat iedereen zijn tijd kan besteden aan waardevollere activiteiten. Microsoft 365 heeft ook alle moderne tools waarover je medewerkers willen beschikken, en die ze gewend zijn te gebruiken in hun privéleven: een tool om documenten te kunnen delen met hun collega’s, een chattool om te kunnen communiceren, Skype om gemakkelijk te kunnen bellen of meetings-op-afstand te kunnen houden.

Ook een modern intranet hoort bij de uitrusting van elke moderne HR-afdeling. Met Microsoft 365 heb je alles in handen voor Het Nieuwe Werken.

Wat wil jij bereiken?

Technologie drijft de veranderende wereld om ons heen. Het is bewezen dat bedrijven die technologie goed omarmen, succesvoller zijn. Welke bedrijfsuitdagingen zou jij aanpakken met de kracht van technologie?

Relevante kennis

Over mijn studentenjob bij Spikes…

“Mensen met goesting doen samenwerken” zo luidt de missie van Spikes. En deze wordt…

Erkenning KMO-portefeuille

Spikes is erkend dienstverlener voor KMO-portefeuille en dit zowel voor advies als voor onze…