Finance

Verantwoordelijke voor Financiën

Als verantwoordelijke voor Financiën kijk je vooral naar risico’s, compliance en het onder controle houden van kosten. Je zoekt voortdurend naar oplossingen die je bij die uitdagingen kunnen ondersteunen.

Jouw uitdagingen

Heb je er al bij stilgestaan dat je de tools die je hierbij kunnen helpen, al in huis hebt? Met Office 365 kan je informatie en documenten veel efficiënter, en vooral veiliger, beheren en delen met de mensen die daar toegang tot moeten hebben. Of het nu gaat over budgetteringsprocessen, aankoopdossiers, financiële planning en rapportering, juridische issues, enz. telkens wanneer er veel documenten, spreadsheets e.d. bij komen kijken, kan je veiliger én sneller werken met de juiste samenwerkingstools.

Je kan belangrijke processtappen automatiseren, zodat ze zeker aan de richtlijnen voldoen. Vertrouwelijke informatie kan je beveiligen zodat die niet in onder de ogen van de verkeerde personen kunnen komen, etc.

Wat wil jij bereiken?

Technologie drijft de veranderende wereld om ons heen. Het is bewezen dat bedrijven die technologie goed omarmen, succesvoller zijn. Welke bedrijfsuitdagingen zou jij aanpakken met de kracht van technologie?

Relevante kennis

Secure Modern Workforce

Spikes maakt je digitale onderneming wendbaar met een secure mobile workforce aanpak

De impact van ICT op de CFO

In een wereld die in toenemende mate digitaal is, neemt ICT een grotere hap uit…

Microsoft Flow – Automate your work

How much of your day do you spend performing repetitive tasks that keep you from…