KMO focused

Migrate to innovate

Ontdek een nieuwe dimensie van vertrouwen in jouw beveiliging. Als KMO rijzen er wellicht vragen over de cloud en de toepassing van AI. 

  • Hoeveel vertrouwen heb jij in je huidige beveiligingsaanpak? 
  • Waarom zou je als KMO de cloud omarmen?
  • En hoe kan AI jouw KMO naar nieuwe hoogten tillen?

Spikes ontzorgt jouw KMO

  • met een efficiënte transitie naar de cloud
  • met een bewezen aanpak voor een succesvol security beleid
  • met een pragmatische aanpak voor data & AI

binnen een visie op lange termijn

Bewezen fundamenten voor de KMO van morgen

Spikes helpt je organisatie voorbereiden om een sterke marktpositie te verzekeren in een digitale toekomst, sterk gedreven door data & AI?

Ontdek onze baselines op het gebied van

  • Cloud
  • Beveiliging
  • Productiviteit
  • Data & AI

die jouw KMO kan versterken in een digitale toekomst.

Klant aan het woord: Van Havermaet

Bekijk hieronder wat Kristof Meesters, CEO Van Havermaet,  je vertelt over de samenwerking tussen Spikes en , multidisciplinair advieskantoor Van Havermaet en wat het ‘Migrate to Innovate’-traject tot dusver heeft betekend.

Uw partner voor een veilige digitale toekomst

Onze bewezen aanpak, gebaseerd op best practices bij tevreden klanten, biedt een gestructureerde Security Baseline en EndPoint Management Baseline die jouw bedrijf proactief beschermen. Met ons toonaangevende Spikes’ AI Quickstart Framework duiken we pragmatisch in data en AI, waardoor bedrijven snel en effectief bedreigingen kunnen detecteren en aanvallen afweren.

Bovendien maken we de weg vrij voor een naadloze overgang naar de cloud met ons Cloud Adoption FrameworkWe verkennen de voordelen van het Microsoft Cloud Adoption Framework en het Well-Architected Framework. Deze frameworks bieden gestructureerde richtlijnen voor het ontwerpen, implementeren en beheren van cloudomgevingen, en bevorderen best practices voor betrouwbaarheid, beveiliging en efficiëntie.

Deze aanpak garandeert een efficiënte transitie, waardoor jouw IT-infrastructuur niet alleen beter beveiligd is, maar ook geoptimaliseerd voor de digitale toekomst.

Het resultaat van deze gecombineerde inspanningen? Een complete ontzorging op maat gemaakt voor jouw KMO.

Klaar voor de volgende stap in jouw digitale reis?

"Een proactieve security assesment op voorhand is de beste voorbereiding. Enerzijds wordt in zo'n assesment verduidelijkt wat de organisatorische impact is bij een cyberaanval, nl. wie neemt welke taak op? Anderzijds brengt zo'n assesment ook in kaart welk niveau van beveiligingsmaturiteit de verschillende onderdelen hebben; governance, back-ups, admin accounts, externe toegangen, privacy, etc."

Dimitri De Rooze, Directeur Data & Digitale transformatie Zorgbedrijf Antwerpen

Starten met een sterk en veilig Microsoft cloud-first IT-fundament?

Bespreek samen met Patrick Vaesen, Business Developer, wat jouw KMO nodig heeft om zijn marktpositie te versterken binnen een snelveranderende digitale omgeving. Boek vrijblijvend een meeting in en begin te bouwen aan een sterk en veilig Microsoft cloud-first fundament.