Spikes Technologieën

 

Spikes vertaalt de samenwerkingscultuur

De hoeksteen van elke Digitale Transformatie is het uitnutten van de mogelijkheden van de recentste technologische evoluties: cloudopslag en -processing, slimme analytische toepassingen, mobiele toepassingen, bedrijfssociale-media, samenwerkingsplatformen.

 

Spikes benut in zijn oplossingen voor klanten al deze technologische mogelijkheden van Microsoft 365 om medewerkers beter te doen samenwerken. Door de juiste technologie in te zetten en op elkaar af te stemmen:

Creëer je een verbonden werkplek >>

Automatiseer je jouw bedrijfsprocessen >>

Werk je samen van op elke locatie >>

 

Een greep uit onze Technologieën

 

 SharePoint 

Eenvoudig kennis en documenten delen en moeiteloos samenwerken met SharePoint! Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen voor meer en beter teamwork, om snel informatie te zoeken en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie dat is SharePoint.

Meer over SharePoint >>

 

 Onedrive for Business

Met OneDrive werk je aan en deel je bestanden vanop eender welke locatie op elk moment. Werk sneller en slimmer met personen binnen of buiten je organisatie. Met OneDrive kun je in realtime samenwerken in vertrouwde desktop-apps zoals Word en PowerPoint. 

Meer over OneDrive >>

 

 Microsoft Teams 

Centraliseer alle chatsessies, (online)vergaderingen, bestanden en apps van jouw team op één plek, waar je ook bent. Met Microsoft Teams worden alle mogelijkheden van Office 365 benut om een hub voor interactief teamwerk te creëren.

Meer over Microsoft Teams >>

 

 OneNote 

Eenvoudig al jouw notities, aantekeningen, gedachten en ideeën verzamelen en ordenen met OneNote! Maak en bewerk je notities in OneNote met behulp van lettertypen, markeringen of inktaantekeningen. OneNote is beschikbaar op al je apparaten, dus je kunt elk inspirerend idee meteen noteren.

Meer over OneNote >>

 

 Microsoft Flow 

Microsoft Flow is een online platform waarmee u bedrijfsprocessen eenvoudig kan automatiseren. U kan tijdrovende en herhalende bedrijfsprocessen en -taken omzetten in werkstromen (flows).

Meer over Microsoft Flow >>

Meer Spikes Technologieën

 

Office 365

Wanneer het gaat om ‘Productivity Workloads’ zet Spikes Office365 in om klanten toegang te geven tot de voordelen van de Cloud zonder veel beheerskosten en -inspanningen. Medewerkers krijgen zo toegang to hun mail en documenten (‘any time, any place on any device’)

 

Microsoft cloud

Spikes maakt gebruikt van de Microsoft Cloud technologieën (Azure Saas en PaaS) om een hybride architectuur op te stellen en in te voeren, waarin gebruik gemaakt wordt van de Cloud waar het kan, en van resources in het eigen datacenter waar het moet.

 

Microsoft Intune – EMS – ECS – Microsoft 365

Digitale transformatie start met een robuuste beveiliging van identiteiten, data en documenten, toestellen en applicaties.
Spikes zet Microsoft Intune, Enterprise Mobility Suite, Enterprise Cloud Service of  Microsoft 365 in om een omgeving te creëren waarin klanten met vrijheid en gemoedsrust kunnen transformeren.

 

Microsoft Azure PaaS

Alle nieuwe applicatie-ontwikkeling maakt bij voorkeur ook gebruik van de voordelen van de Cloud. Spikes zet de Azure PaaS application-platformen in voor developer tools, mobiele back-ends, computing en integratie, data en advanced analytics, en media en content delivery.

 

Cortana Intelligence suite

Cortana Intelligence Suite

Elke nieuwe toepassing moet een intelligente component bevatten om maximaal bij te dragen aan de productiviteit van de organisatie en haar medewerkers.
Spikes zet de Cortana Intelligence Suite in om grote hoeveelheden data, waaronder alle informatie die een organisatie opbouwt in Office 365, om te zetten in inzichten en conclusies waarmee de klant actief aan de slag kan.

 

windows 10 waas

Windows 10

Alle softwaretools evolueren sneller en sneller, ook Windows 10. Om de uitrol van nieuwe versies beheersbaar te maken voor organisaties, heeft Microsoft ‘Windows as a Service’ geïntroduceerd.
Spikes ondersteunt klanten bij de invoering van Windows 10 ‘as a Service’.

 

K2

K2

Wanneer mensen op een gestructureerde manier moeten samenwerken, heeft een gebruik van op maat gemaakte workflows dikwijls een grote toegevoegde waarde.
Wanneer klanten de behoefte hebben aan ‘low-code’ formulieren en bedrijfsprocessen, gebruikt Spikes K2.

 

Nintex software

Nintex

In andere scenario’s waarin de dienstverlening aan klanten en de klantenervaring belangrijk zijn, zet Spikes Nintex in om bedrijfsprocessen te automatiseren.