Veiliger werken

Spikes introduceert de Secure Way Of Working

Iedereen is ondertussen vertrouwd met het nieuwe werken (NWOW, of de New Way of Working). Het wordt tijd voor een volgende stap. Spikes introduceert daarom SWOW: de Secure Way of Working, omdat iedereen in de organisatie meer vrijheid wil, maar in ruil daarvoor wel bewuster moet omgaan met de beveiliging van de bedrijfsinformatie.

In drie stappen naar een succesvolle transformatie

IT-security behoort traditioneel bij de verantwoordelijkheden van de CIO. IT-Security wordt ook als een kost beschouwd. Nochtans hebben de verschillende leden van je directiecomité of managementteam er persoonlijk ook belang bij om zich wat te verdiepen in beveiliging, en er mee de voordelen uit te halen.

Jazeker: IT-beveiliging biedt vele opportuniteiten. Wanneer CFO, CHRO, Sales Director en CIO samenwerken, ontstaat niet alleen een sluitende IT-beveiliging, maar kan elk van hen er ook zijn of haar verantwoordelijkheden mee ondersteunen.

Spikes heeft de laatste jaren veel ervaring opgebouwd op het gebied van security. Daarom hebben we samen met Microsoft een concreet aanbod uitgewerkt. Het resultaat: een aanpak waarmee ook jouw organisatie onmiddellijk kan starten aan een security traject… Spreek eens af met ons en ontdek hoe jouw directieleden samen kunnen zorgen voor een veiliger samenwerking.

Security Assessment

Bescherm data en devices, voorkom torenhoge boetes en maak je organisatie een Secure Modern Workplace!

Contacteer ons voor een heldere situering of assessment van jouw IT-beveiliging. Krijg vernieuwde inzichten op security management die alle facetten van jouw informatiebeveiliging bestrijkt en aansluit op de strategie van jouw organisatie.

Spikes

Voor wie?

ICT is al lang niet meer de verantwoordelijkheid van de IT-verantwoordelijke alleen. Ook de andere functies in het bedrijf weten wat ze willen, en hebben budgetten om IT-oplossingen aan te kopen.

Succesvolle klanten

StepStone

StepStone vertrouwt op Security expertise van Spikes voor een uitgebreide 'Proof of Concept' van…