De prioriteiten van de R&D Manager

 

Je bent verantwoordelijk voor de innovatie in materialen, technieken en/of diensten die jouw organisatie moet vooruithelpen in een competitieve wereld. Informatie delen en samenwerken zijn zeker in een R&D-afdeling van levensbelang. Vrijheid van werken en veiligheid moeten hand in hand gaan. Het is een hele uitdaging om kosten onder controle houden en de time-to-market zo kort mogelijk te houden.

Je hebt er misschien nog niet bij stilgestaan, maar de Office 365-omgeving waarin je organisatie al geïnvesteerd heeft, kan ook een enorme bijdrage leveren aan jouw doelstellingen en verantwoordelijkheden. Spikes helpt R&D Managers om meer en beter gebruik te maken van de beschikbare tools voor kennisbeheer en het optimaler delen van informatie. Met Artificiële Intelligentie en Natural Language Processing kunnen we b.v. de juiste informatie bij de juiste onderzoekers brengen. Daardoor komen die niet alleen sneller tot resultaten, maar je vermijdt ook dubbel werk (hoe vaak weet de ene onderzoeker niet wat de andere al heeft gedaan?). Workflows zorgen ervoor dat standaard werk vlotter verloopt, zodat er meer tijd is voor het echte werk. En dashboards zorgen voor een nauwkeuriger opvolging van de lopende projecten en initiatieven.

Wil je weten hoe jouw processen efficiënter en veiliger beheerd kunnen worden? Hoe je gemakkelijker de juiste informatie tot bij de juiste onderzoekers kan brengen? Hoe mensen vlotter kunnen samenwerken, zodat ze zich kunnen concentreren op het echte onderzoekswerk? Neem dan nu contact op.