Spikes Security Score

Doe de test!

De Spikes Security Score is een score die aangeeft op welk niveau je organisatie zich bevindt wat betreft cyberveiligheid. Aan de hand van 8 vragen, nauwkeurig opgesteld door onze security experten, kan jij ontdekken hoe weerbaar je organisatie op dit moment is bij een cyberaanval.

"Een serieuze wake up-call! Ik dacht dat ik goed bezig was maar dankzij de Spikes Security Score heb ik ontdekt dat er zeker nog een aantal werkpunten zijn!"
Bert V.
CIO

Waarom is cybersecurity belangrijk?

Bescherming van gevoelige informatie

Verminderen van risico’s

Voldoen aan GDPR


Vertrouwen van klanten

Continuïteit van de bedrijfsvoering waarborgen

Ken je je Spikes Security Score?

Scoor je minder dan 50%?

Je organisatie bevat onvoldoende beveiligingsmechanismen om bestand te zijn tegen een cyberaanval. Indien er geen hulp wordt ingeschakeld, zal een indringer heel wat schade kunnen aanbrengen. Tijd om in actie te schieten!

Scoor je tussen de 50% en 85%?

Je bent reeds goed op weg en hebt al een aantal investeringen gemaakt inzake cybersafety. Toch bevinden zich een aantal gaten in het pantser die vroeg of laat serieuze schade kunnen veroorzaken. Pak dit zo snel mogelijk aan en bespaar jezelf de kopzorgen van morgen!

Scoor je meer dan 85%? 

Het is duidelijk gebleken dat je organisatie zeer begaan is met de IT-veiligheid in de organisatie en dit zal ongetwijfeld zijn vruchten afwerpen. Nu is het belangrijk om dit niveau te behouden en niet af te zwakken.